Dé kick start na je vmbo!

Dé kick start na je vmbo!

Ga geld verdienen en leren tegelijk (BBL)

De sector transport en logistiek heeft nu en in de toekomst steeds meer mensen nodig. Kies voor ons lerenwerken traject (BBL) en ga een uitdagende periode tegemoet die met 4 dagen werken en 1 dag naar school leidt tot een mbo diploma en werkgarantie. Met een aantrekkelijk salaris, spaarregeling en persoonlijke begeleiding. Zo zorg je voor de kickstart van jouw carrière!

Aanmelden BBL
Het beste beeld van leren en werken in de logistiek krijg je door het te zien! Kijk beroepenfilms

4 dagen werken, 1 dag naar school

Je bent een doener. Je steekt graag je handen uit de mouwen. Dan past ons leerwerktraject bij jou! Duizenden jongeren gingen jou de afgelopen jaren voor. Als leerling chauffeur goederenvervoer, logistiek medewerker of bijvoorbeeld logistiek planner.

Waar ga je werken?

Binnen het warehouse/magazijn of productiebedrijf is het belangrijk om de verschillende goederenstromen (in-, op- en uitslag en VAS) goed op elkaar af te stemmen. Het warehouse/magazijn is een dynamische omgeving waar de goederen snel, accuraat en veilig verwerkt moeten worden, zodat deze zo snel mogelijk naar de klant verstuurd kunnen worden.

Kies jouw opleiding en beroep

BBL-opleidingen zijn er van het niveau van ‘assistent’ (niveau 1) tot het niveau van ‘specialist’ (niveau 4). Bij ons kun je terecht voor tien opleidingen die je als BBL-traject via ons volgt.

BBL houdt in dat je 1 dag in de week naar een mbo gaat en 4 dagen werkt bij een leerbedrijf. Weet je zeker dat dit is wat je zoekt? Zo ja, ga dan zeker door.
Zo niet, bekijk dan onze vacatures. Misschien vind je jouw toekomstige baan hier.

Stuur een bericht

Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Versturen

Contact informatie

Bellen kan tijdens kantooruren
Bezoekadres
Kampenringweg 43
2803 PE Gouda