Ben je zij-instromer of doorstromer

Veelgestelde vragen
Ben je zij-instromer of doorstromer
 • Ik ben door STL ingepland voor een testdag bij een rijschool, gaan deze nog door?
  Tot en met 6 april zijn alle testdagen afgezegd in verband met de maatregelen rondom corona. Er zal een nieuwe testdag met je ingepland worden. Voor vragen hierover kun je contact opnemen via 088-2596295 of registratie@stlwerkt.nl.
 • Gaan de ikwordvrachtwagenchauffeur-events nog door?
  De geplande ikwordvrachtwagenchauffeur-events gaan in ieder geval tot en met 6 april niet door op locatie. In plaats daarvan worden geïnteresseerden gebeld. Heb je je reeds opgegeven voor een van onze events, dan wordt je hierover nog verder geïnformeerd door een van de adviseurs van het mobiliteitscentrum. Voor vragen hierover kun je contact opnemen via 088-2596106 of mobiliteit@stlwerkt.nl.
 • Waar kan ik terecht als mijn werk wegvalt door de maatregelen rondom het coronavirus?
 • Wat kan ik verwachten rondom sollicitaties?
  Sommige bedrijven zijn in deze tijd extra hard op zoek, terwijl andere bedrijven de sollicitaties voor nu even in de wacht zetten. Bij het mobiliteitscentrum zijn we hard bezig om op de juiste plekken vraag en aanbod aan elkaar te brengen. Als sollicitant proberen we je hierover zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Heb je hier vragen over dan kun je contact opnemen via 088-2596106 of mobiliteit@stlwerkt.nl.
 • Code 95 - Kan ik rijlessen volgen?
  Ja, CBR heeft de dienstverlening hervat. Vanaf 11 mei geldt dat er weer rijlessen gevolgd kunnen worden. 
 • Code 95 - Wat als mijn theoriecertificaat verloopt door het uitstellen van een examen?
  Vanaf woensdag 13 mei kunnen kandidaten weer theorie-examen doen bij het CBR. Dit geldt voor alle categorieën.
  Het reserveren van theorie-examens kan vanaf maandag 11 mei. Voor kandidaten van wie het examen sinds 16 maart is geannuleerd is dit kosteloos. Examenkandidaten voor het beroepsvervoer krijgen voorrang bij het reserveren.
  Vanaf 18 mei is CBR ook weer geopend voor praktijkexamens auto, tussentijdse toetsen en rijtesten.

  Als het theoriecertificaat is verlopen op het moment dat het uitgestelde rijexamen wordt afgenomen mag je met dit verlopen certificaat rijexamen doen.
  Alle uitslagen van theorie-examens (voor auto, bromfiets en het praktijkexamen voertuigbeheersing voor de motor), waarvan de geldigheidsduur vervalt (of is vervallen) in de periode tussen 16 maart en 1 juni, blijven in ieder geval geldig tot 1 december 2020.
   

BBL houdt in dat je 1 dag in de week naar een mbo gaat en 4 dagen werkt bij een leerbedrijf. Weet je zeker dat dit is wat je zoekt? Zo ja, ga dan zeker door.
Zo niet, bekijk dan onze vacatures. Misschien vind je jouw toekomstige baan hier.

Stuur een bericht

Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Versturen

Contact informatie

Bellen kan tijdens kantooruren
Bezoekadres
Kampenringweg 43
2803 PE Gouda