Inspiratiebijeenkomst Gedrag en leidinggeven. Kom je ook?


Gedrag en wijze van leidinggeven zijn van invloed op het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. ‘Een bedrijf run je niet alleen, dit doe je met al je werknemers.’ Welke invloed heb je hier als leidinggevende of HR functionaris op?

Kom je ook?

Wij nodigen je graag uit voor de inspiratiebijeenkomst Gedrag en leidinggeven op dinsdag 5 februari 2019 in Rotterdam.  Je krijgt een mooi programma voorgeschoteld, vol inspiratie en nuttige tips en tops. De bekende, en volgens kenners één van de beste, leiderschapstrainer Remco Claassen neemt je op eigenwijze manier mee in de ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit. En je hebt via 2 interactieve workshoprondes keuze uit maar liefst 4 workshoponderwerpen. Kies de 2 die jou het meeste aanspreken.

Blok je jouw agenda alvast op 5 februari tussen 13.30 – 18.45 uur?
Of meld je hier direct aan.


Programma

 
13.30 uur 14.00 uur Inloop
14.00 uur 14.15 uur Welkom
14.20 uur 15.20 uur Workshopronde 1
15.20 uur 15.40 uur Koffie / thee
15.45 uur 16.45 uur Workshopronde 2
16.50 uur 18.00 uur Remco Claassen
18.00 uur 18.45 uur Netwerken/ buffet
 

Workshops

Kies 2 workshops uit onderstaande 4 onderwerpen:

1. Werving en selectie
Tijden veranderen. We zitten inmiddels in een kraptemarkt. De vraag naar nieuwe medewerkers is groot. Werkzoekenden hebben keuze. Hoe bereik je hen? En vooral, hoe bereik je de juiste man of vrouw voor de vacature? 

2. Employer branding
Employer Branding is een hot-topic in de recruiters wereld. Goede employer branding zorgt ervoor dat je als werkgever aantrekkelijk bent voor nieuwe werknemers. Maar wat is employer branding nou precies – en wat moet je er mee als werkgever?


3. Duurzame inzetbaarheid - gedragsverandering 
Hoe vitaal is jouw organisatie? Wat is jouw voorbeeldfunctie en hoe breng je vitaal leiderschap voor medewerkers? Drie vragen waar we in deze workshop samen met jou op ingaan. 

4. Veilig werken - cultuur en gedragsverandering
Langer inzetbaar? Het is dan wel belangrijk dat uw werknemers het werk leuk vinden en graag willen werken. Door dit te koppelen aan veilig werken is een praktische aanleiding. Door motiverende verbeteringen te realiseren, ga je actief aan de slag met gedrag. Ben je benieuwd naar strategische kennis voor gedragsverandering? Handvatten voor keuzes over gedragsthema’s én de eerste aanzet ontvangen voor een plan van aanpak? Dan wilt u deze workshop niet missen.