Wij waarderen u als relatie en onze samenwerking. Samen met u zorgen we voor de ontwikkeling en (BBL) opleiding van nieuwe werknemers in de sector transport en logistiek. Daarom nodigen we u uit voor een inspirerend evenement op donderdag 16 mei. Een evenement dat in het teken staat van begeleiding, motivatie en communicatie met jongeren. Laat u inspireren door Ad Bastiaanse en kies uit een scala van interactieve workshops. Natuurlijk zorgen we ook voor een hapje en drankje. Wilt u een collega meenemen? Dat kan natuurlijk ook. 


Aanmelden Jong Talent Event

Meld u vandaag nog aan via onderstaand formulier. Wilt u een collega meenemen? Dat kan natuurlijk. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.


Programma Jong Talent Event

15.30 uur Inloop en ontvangstAd Bastiaanse
15.45 uur Welkom
16.00 uur Plenaire Start
16.30 uur Workshopronde 1*
17.30 uur Dinerbuffet
18.15 uur Workshopronde 2*
19.15 uur Plenaire afsluiting mmv Ad Bastiaanse
20.15 uur Netwerken en afsluitend drankje
21.00 uur Sluiting
 

Workshops

U heeft keuze uit maar liefst 4 workshops! Deze worden op basis van aanmeldingen verdeeld over de 2 workshoprondes. 

Workshop 1
Puberbrein

Een inspiratiesessie over de kunst om jongeren op zo'n manier te begeleiden en te inspireren dat ze uit zichzelf in beweging komen. Een interactieve workshop over het puberbrein en hoe zet ik jongeren op "AAN". 

Workshop 2
DRIVE voor jongeren
Wie ben je en wat zoek je?

Met deze vragen gaan we klassikaal via 'DRIVE voor jongeren' het gesprek aan met jouw mbo-studenten transport en logistiek. DRIVE voor jongeren is een programma dat past binnen het mbo-onderwijs en jongeren aanzet tot denken over wat zij belangrijk vinden in het leven. We leggen de koppeling naar hun eigen gedrag en acties hierin. DRIVE (dat staat voor Droombaan, Relax, Inkomen, Verandering en Energie) zorgt voor een brede dialoog over gezondheid, werk, opleiding en toekomst: positief, concreet en persoonlijk. Wil je zelf ervaren wat 'DRIVE voor jongeren' jou en je studenten kan bieden? Wat DRIVE voor jongeren doet met leerling-werknemers die bij jouw bedrijf werkervaring op doen? Je bent van harte welkom in deze workshop!

Workshop 3
Omgaan met agressie

Doel van agressietheater is het doen en ervaren op het thema omgaan met lastig gedrag. Dit wordt gedaan d.m.v. regietheater. Je krijgt letterlijk spelenderwijs tips, trucs en adviezen over agressie en grensoverschrijdend gedrag in het algemeen en hoe bepalend je zelf kunt zijn in agressievolle en/of lastige situaties.

Workshop 4
Energiek in begeleiding
 

Waarom is je goed kunnen ontspannen van essentieel belang? Hoe kan het dat sommigen bij het minste of geringste in de stress schieten en anderen onder grote druk nog prima functioneren? Hoe ontspan je nou eigenlijk? Wat moet je dan precies wel of niet doen? Dit zijn vragen waar we in de workshop mee aan de slag gaan.

 

Locatie Jong Talent Event

Naarden
U ontvangt de exacte locatie in de bevestiging na aanmelding.


Aanmelden Jong Talent Event

Meld u vandaag nog aan via onderstaand formulier. Wilt u een collega meenemen? Dat kan natuurlijk. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.


Wij zien en spreken u graag op 16 mei in Naarden!