Een evenement dat in het teken staat van begeleiding, motivatie en communicatie met jongeren. Laat je inspireren door Willem van Boekel en doe mee aan de interactieve workshops (max. 2)!  Wil je een collega meenemen? Dat kan natuurlijk ook.

Programma
13.30-13.55 uur    Inloop en ontvangst
14.00-15.25 uur    Welkom en plenaire start
15.30-16.45 uur    Workshopronde 1
17.00-18.00 uur    Dinerbuffet
18.15-19.30 uur    Workshopronde 2
19.40-20.45 uur    Plenaire afsluiting m.m.v. Willem van Boekel
20.50-21.30 uur    Evaluatie en netwerkborrel

Workshop 1 - Drive voor jongeren
Wie ben je en wat zoek je?

Met deze vragen gaan we klassikaal via 'DRIVE voor jongeren' het gesprek aan met jouw mbo-studenten transport en logistiek. DRIVE voor jongeren is een programma dat past binnen het mbo-onderwijs en jongeren aanzet tot denken over wat zij belangrijk vinden in het leven. We leggen de koppeling naar hun eigen gedrag en acties hierin. DRIVE (dat staat voor Droombaan, Relax, Inkomen, Verandering en Energie) zorgt voor een brede dialoog over gezondheid, werk, opleiding en toekomst: positief, concreet en persoonlijk. Ervaar zelf wat 'DRIVE voor jongeren' jou en je studenten kan bieden en wat DRIVE voor jongeren doet met leerling-werknemers die bij jouw bedrijf werkervaring op doen!

Workshop 2 - Omgaan met sociaal ongewenst en agressief gedrag
Doel van agressietheater is het doen en ervaren op het thema omgaan met lastig gedrag. Dit wordt gedaan d.m.v. regietheater. Je krijgt letterlijk spelenderwijs tips, trucs en adviezen over agressie en grensoverschrijdend gedrag in het algemeen en hoe bepalend je zelf kunt zijn in agressievolle en/of lastige situaties. 

Workshop 3 - Millennials
Waarom zijn Millennials belangrijk voor de organisatie? Welke behoeftes hebben zij en hoe kan je daarop inspelen? Hoe kunnen we Millenials beter begrijpen in denken en werken.

Workshop 4 - Mission possible?
Hoe zet je jongeren in hun kracht? Oplossingsgericht coachen van jongeren.