Tijdens de ontbijtsessie staan we stil bij het thema “Omgaan met Millennials”. Wat typeert hen en wat moet je weten om een succesvolle samenwerking met Millennials te garanderen? We praten er graag verder met je over tijdens de Jong Talent Ontbijtsessie bij jou in de regio!
 

Samen zorgen voor goede begeleiding

Op het Jong Talent Evenement in Naarden van 16 mei jl., hebben we ons verdiept in het bieden van een goede begeleiding aan studenten. Tijdens dit evenement is aangegeven dat er behoefte bestaat om dieper op thema’s in te gaan. Thema’s waarmee we jongeren kunnen boeien, binden en verbinden aan de sector transport en logistiek.


Omgaan met Millennials

Daarom nodigen wij je uit voor deze ontbijtsessie die volledig in het teken staat van Millennials. Waarom zijn Millennials belangrijk voor de organisatie? Welke behoeftes hebben zij en hoe kan je daarop inspelen? Hoe kunnen we Millenials beter begrijpen in denken en werken.
In 2 uur tijd bieden we je onder het genot van een heerlijk ontbijt praktische tips en handvatten zodat je daarna geïnspireerd aan het werk gaat.


Programma

07.30 Inloop – De koffie en thee staat klaar!
08.00 Workshop Omgaan met Millennials
09.30 Einde
 

Aanmelden

Meld je vandaag nog aan, want er zijn slechts 25 plekken.