Kinderen en ouders opgelet!

Benieuwd of transport en logistiek iets voor jou is? Kom dan langs! En neem plaats in de vrachtwagensimulator!

Op zondag 1 december van 11.00u tot 16.00u is er het ‘Later als ik Groot ben….LIVE’ event voor kids van 9 tot 13 jaar oud  in de jaarbeurs Utrecht. Natuurlijk is het ook prima om je ouders, verzorgers, broer of zus mee te nemen. Het evenement is geschikt voor zowel jongens als meiden.
Op deze leerzame dag heb je de mogelijkheid om diverse workshops te volgen. Zo is Micha van het Oranje Kruis aanwezig om de EHBO kennis te toetsen. Verder is ook Janetta van PIOS aanwezig om alle vragen rondom studeren en opleidingen te beantwoorden. Daarnaast kun je je ook aanmelden voor een echte auditie in onze caravan waar je ons vertelt wat jouw droombaan is. Misschien ben jij dan wel straks onze nieuwe televisie of YouTube-ster.

Ontmoet Jochem van Gelder en special guest Sterre Koning, bekend van The Voice Kids.  In 2016 brak Sterre (16) door met haar deelname aan het Junior Eurovisie Songfestival. Inmiddels is ze overal te zien en te horen. Ze zingt, presenteert, acteert, is succesvol YouTuber en model en sinds kort ook auteur van haar boek STERRE ‘Waarom wachten tot je later groot bent’. Via haar verschillende sociale media kanalen houdt ze haar bijna 500.000 fans op de hoogte van haar leven.

Jochem en Sterre zullen het ‘Later als ik groot ben’ event presenteren en er is natuurlijk gelegenheid om samen met ze op de rode loper op de foto te gaan. Ook zal Sterre haar boek STERRE ‘Waarom wachten tot je later groot bent’ die dag persoonlijk signeren voor fans!

Deze gezellige en leerzame dag staat volledig in het teken van jouw toekomst. Je hebt de mogelijkheid om op een speelse manier erachter te komen wat jouw droombaan is. Dus kom jij ook gezellig naar de Jaarbeurs in Utrecht op zondag 1 december?

Voor het reserveren van de tickets voor dit evenement klik hier.