17 september 2020

STL trekt graag samen op met netwerkorganisaties om kennis te delen, marktvragen op te halen en bedrijven met elkaar in contact te brengen en elkaar te inspireren.
 
De symbiose die Jointly Organisations Innovate (JOI) en STL hebben gevonden is hier een mooi voorbeeld van. Met een aantal grote logistieke spelers wordt vanuit het brede thema ‘sociale innovatie’ een landelijk platform ontwikkeld voor logistieke- en transportbedrijven. Het doel van JOI: leren van elkaar, thematisch vraagstukken behandelen en elkaar verder brengen.
 
Op 9 juli organiseerde JOI een sessie over duurzame inzetbaarheid. STL heeft tijdens deze sessie een workshop verzorgd over de context en kritische succesfactoren van duurzame inzetbaarheid en discussierondes geleid: welke knelpunten ervaren werkgevers en welke tips heb je voor elkaar. Wat een mooie manier om impact te maken op de branche en de kracht van het netwerk in te zetten! Op 7 september stond het thema ontwikkeling en ondernemerschap van medewerkers centraal, waarbij STL voor een aantal mooie sprekers heeft gezorgd om de dag invulling te geven. De deelnemers vonden het een inspirerende sessie, leerzaam en uitdagend en direct toepasbaar binnen de organisaties. De volgende sessie staat gepland op 29 oktober en zal gaan over veranderend leiderschap.

Ben je niet betrokken bij JOI? Geen probleem, ook dan delen we graag onze kennis met jou. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!
 
 

Vragen of opmerkingen?

Wanneer u vragen heeft of opmerkingen kunt u contact opnemen met Het Sectorinstituut.

Neem contact op