17 september 2020

TNO voert samen met Erasmus Universiteit, Fontys Hogeschool en Windesheim Hogeschool een vragenlijst onderzoek uit naar de manier waarop bedrijven in de sector transport en logistiek vernieuwing en innovatie invoeren. Dat kan uiteenlopen van nieuwe IT, warehousing, transportmiddelen, ketenregie tot nieuwe werkwijzen en business-modellen.

Ben je manager, directeur of leidinggevende? Heb je te maken met innovatie en vernieuwing in jouw bedrijf? Dan wordt jouw deelname zeer gewaardeerd! De resultaten helpen de logistieke sector om koploper te blijven met vernieuwing en innovatie. STL ondersteunt van harte de oproep om mee te doen.
 

Je kunt meedoen op twee manieren:

En als een andere collega een meer geschikte kandidaat is om mee te doen, wil je dan dit bericht dan onder de aandacht brengen bij deze collega?
 

Meer informatie?

De internet-enquête neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Je kunt op elk moment stoppen met het invullen van de vragenlijst. De informatie wordt geanonimiseerd verwerkt door TNO. De gegevens worden opgeslagen een door TNO-beveiligde server en worden niet verstrekt aan derden.

Heb je verdere vragen over het onderzoek? Mail dan naar gerben.hulsegge@tno.nl.