2 september 2020

STL is dé specialist in de sector transport en logistiek. Wij werken voor zo’n 6.900 bedrijven met in totaal zo’n 155.000 medewerkers. We leveren vakbekwaam personeel aan bedrijven in deze branche of maken hen tot vakbekwame werknemers om in onze sector te werken.
 

Het vinden van een baan

Heb je, of kom je net uit, een baan in transport en logistiek? STL helpt je om naar een andere baan uit te kijken. Wij hebben een grote vacaturebank en koppelen werkzoekenden en werkgevers aan elkaar: oog voor de mens, juiste persoon op de juiste plaats. STL weet hoe de sector in elkaar steekt en zorgt voor een perfecte match. Met onze regionale kennis zoeken, vinden, matchen en plaatsen we jou direct bij een werkgever. Het gaat dus niet om uitzendbanen of detacheringsfuncties, maar om vaste banen (met een contract). Daarnaast bieden wij ook begeleiding tijdens het sollicitatieproces. Kijk op www.stlwerkt.nl/vacaturebank.
 

Loopbaanbegeleiding

STL helpt mensen met hun loopbaan die werkzaam zijn of kortgeleden waren in transport of logistiek. Een loopbaantraject bestaat uit adviesgesprekken met loopbaanadviseurs. Wij beschikken over een groot aanbod aan tests, webinars en workshops om jouw loopbaanvragen te beantwoorden. Dit allemaal aangeboden via het platform ‘Pitstop’. Je kunt daarna zelfverzekerder, beter en slimmer worden in het solliciteren. Binnen, of buiten de sector. Kijk op www.stlwerkt.nl/loopbaanbegeleiding.
 

Opleidingsubsidie

STL geeft opleidingsadvies én heeft toegang tot een opleidingssubsidie die jij, als SOOB-lid, kunt aanvragen. Per werknemer is er een maximaal opleidingsbudget van 3.000 euro beschikbaar. Dit wordt in staffels toegekend, waarbij de eerste 1.000 euro voor 100% wordt vergoed. Daarmee kun je je kennis vergroten, je werk leuker maken en heb je perspectief op groei. Of kun je gewoon de kans op een (andere) baan vergroten. Dit allemaal wordt aangeboden via het platform ‘Pitstop’. Kijk op www.stlwerkt.nl/opleiding.
 

Meer weten

Wil je meer weten neem contact op met een van onze adviseurs via mobiliteit@stlwerkt.nl of 088 - 2596106