10 februari 2015

Per 1 maart 2015 treedt Willem de Vries in functie als directeur Sectorinstituut Transport en Logistiek en volgt daarmee interim-directeur Ineke Strijp op. De Vries heeft een rijke ervaring in de sector transport en logistiek, jarenlang als directeur van Randstad Transport/GPd Wegvervoer.

Sectorinstituut Transport en Logistiek is in opdracht van SOOB recent voortgekomen uit een fusie van VTL, Gezond Transport en Fuwa Wegvervoer. “Er ligt een grote uitdaging met volop kansen te wachten,” zegt Willem de Vries. “Als nieuwe organisatie gaan we ons de komende tijd  focussen op het ondersteunen van (leerling)werknemers en werkgevers bij (leren)werken, opleiding en gezondheid in transport en logistiek”.

De Raad van Toezicht van het Sectorinstituut heeft veel vertrouwen in de versterking van de organisatie met Willem de Vries. “Willem de Vries kent de sector door en door en kan vanuit de praktijk goed inspelen op ontwikkelingen in de markt die van belang zijn bij het zorgen voor voldoende instroom en het inzetbaar houden van werknemers. Met zijn kennis en ervaring kan het Sectorinstituut Transport en Logistiek de ingezette nieuwe koers namens en voor de sector met volle kracht continueren.

Download hier een foto in hogere resolutie.