Je wasmachine stuk en je weet niet zeker of je wel een nieuwe kunt aanschaffen. Een onverwacht hoge rekening in je brievenbus. Zulke tegenvallers maken het je knap lastig. Heb jij je geldzaken op orde? Doe de test en krijg tips die geld opleveren!


Doe de test!

Natuurlijk is het prettig als je salaris weer gestort wordt. Of het vakantiegeld dat op je rekening staat. Kassa!
Maar kijk ook eens naar je uitgaven. Ook daar is wat te verdienen! Met onze test kun je zien hoe financieel fit jij bent. Ben jij slim bezig met je inkomsten? Doe de test en steek de uitslag in je portemonnee!

 Check hoe financieel fit jij bent!


Tips met voordeel

Natuurlijk ben jij de enige die de testuitslagen te zien krijgt. 100% privacy! We geven je meteen tips om jouw inkomsten en uitgaven in balans te houden. Tips waarmee je weer overzicht krijgt. Ook kom je te weten op welke uitgaves je kunt besparen. Als jij weleens krap zit, zijn dát de tips waar je echt iets aan hebt! 


Budgetcoach

Heb je vaker moeite om rond te komen? Ook daar kun je wat aan doen! Onze budgetcoach kan je erbij helpen. Je spreekt de budgetcoach bij jou thuis of online. De coach helpt je om je geldzaken weer op orde te brengen, of betalingsachterstanden weg te werken. Je kunt ook denken aan het regelen van een belastingteruggave of een schuldsanering.

Vind je het lastig om een budgetcoach in te schakelen? Je bent echt niet de enige die wat hulp nodig heeft om uit de geldzorgen te komen. Wacht er dus niet mee! De budgetcoach helpt je bovendien gratis.

 Plan een afspraak met je budgetcoach