Soms is het tijd om even stil te staan bij je werk, je leven en je toekomst. Leef ik een beetje gezond? Werk ik wel veilig? Waar ben ik goed in? Wat wil ik nog leren?

De inzetbaarheidscheck laat zien hoe je ervoor staat. Maar niet alleen dat. Je krijgt ook adviezen en tips hoe je jouw inzetbaarheid kunt verbeteren. Zodat je met meer plezier aan het werk blijft!
 

Wat is de inzetbaarheidscheck?

De  inzetbaarheidscheck is een online vragenlijst over je inzetbaarheid: je lichamelijke en geestelijke gezondheid, leefstijl, je werk en je werkbeleving . Nadat je de check hebt ingevuld, krijg je een rapport met een persoonlijk advies. Deze adviezen helpen je om je werk gezond en met plezier te blijven doen. Blijkt uit de check dat je mogelijk risico loopt? Dan belt een coach van het Sectorinstituut Transport en Logistiek je op voor een persoonlijk gesprek. Je bepaalt zelf of je hier gebruik van wilt maken. Het gesprek vindt plaats bij jou in de buurt, op een moment dat het jou uitkomt.

Het kan zijn dat een advies alleen niet genoeg is. Dan bieden we je ook begeleiding aan. Bijvoorbeeld om te stoppen met roken, om af te vallen of om te leren hoe je met stress om kunt gaan. Allemaal kosteloos!

Start jouw check!

Weet je al hoe jij je inzetbaarheid kunt verbeteren en waar je aan wilt werken en wil je gelijk aan de slag? Ook dat is mogelijk. Bekijk hier de kosteloze begeleiding die wij aanbieden.

Lees hoe wij jou kunnen helpen vitaler te worden