Ga geld verdienen en leren tegelijk (BBL)

De sector transport en logistiek heeft steeds meer mensen nodig. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Je leert terwijl je werkt. Jouw BBL-opleiding is een samenwerking tussen STL en het ROC. Bij BBL ga je 1 dag in de week naar school. Daarnaast werk je 4 dagen bij een leerbedrijf. Als chauffeur, logistiek medewerker of machinist. Wat je op school leert, kun je meteen in de praktijk doen. Superpraktisch dus. Perfect voor de échte doener. STL zoekt een leerbedrijf dat bij jou past, betaalt jouw salaris en zorgt voor een fijne begeleider waar je regelmatig contact mee hebt. Zo zorgen we samen voor een mooie toekomst in de wereld van transport en logistiek!

Meld je vandaag nog aan!


Welkom in de wereld van transport en logistiek


Werken in de transport?

Elke dag moeten er spullen van plaats naar plaats worden gebracht. Grondstoffen voor nieuwe producten, bouwmaterialen, levensmiddelen enzovoort. Het vervoer gebeurt door middel van transport. Maar wat voor soorten transport zijn er, en wat voor werk is er allemaal in de sector?


Wat doe je in de logistiek?

Als je iets nodig hebt dan koop je het. En of je nou een leuk cadeautje bestelt via het internet of frisdrank in de supermarkt koopt: zonder logistiek komen de dingen die je nodig hebt, nergens aan. Alles draait om logistiek! Check onze videoKlik hier voor al onze beroepenvideo's

We helpen je graag op weg naar jouw droombaan in de transport en logistiek. Meld je aan!

Meld je vandaag nog aan!