Ben jij het STL Logistiek Talent van 2020?

Laat het zien en win een gave prijs! Meld je aan voor de verkiezing of maak een ander blij met een nominatie.

Doe jij een leerwerk-traject in de logistiek? Niet iedereen kan dat zomaar. Zeg nou zelf, alleen de áller besten kunnen toch werken in de logistiek?

Ben jij trots op jouw vak, ga je vaak met een grote glimlach naar het werk en haal je elke dag het beste uit jezelf tijdens jouw leerwerk-traject? Dan ben jij misschien wel het STL Logistiek Talent van 2020!

Meld je aan voor de verkiezing, laat zien dat jij de beste bent en maak kans op een super gave prijs voor jou en je vrienden/vriendinnen! Dat wil je toch? Meld je aan via het formulier.

4 redenen om mee te doen

  • Je kunt laten zien dat jij de beste bent. En niet alleen aan je collega's, vrienden, vriendinnen en ouders natuurlijk. Ook jouw (toekomstige) werkgever kan zo zien dat jij een topper bent!
  • Je krijg je eigen VLOG over je werk. Gemaakt door een speciaal team.. Hoe cool is dat?
  • Je ontvangt een feestje op de zaak. Zo deel je de winst met je collega's.
  • Je wint een gave prijs voor jou en je vrienden. Ga samen karten of doe een slipcursus!

Nomineer jouw talent: een mooi compliment

Ken jij iemand die het super goed doet tijdens zijn leerwerk-traject in logistiek? Je kunt ook een ander nomineren!  Dat is nog eens een mooi compliment!

Vind jij dat jouw vriend, vriendin, zoon, dochter, collega of leerling-werknemer de titel STL Logistiek Talent van 2020 verdient? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing.

Hoe werkt het? 

Meld je aan
Meld jezelf aan, of meld een ander aan via het formulier. Als je aangemeld bent, krijg je van ons een mail. Bevestig jouw deelname via de link in de mail! Om te zien hoe goed jij het doet tijdens jouw opleiding vragen we jouw praktijkopleider, je mentor en je adviseur werk om een vragenlijst over jou in te vullen. 

Drie genomineerden
Uit alle aanmeldingen worden op basis van de ingevulde vragenlijsten drie Talenten genomineerd. Over  hen wordt een cool filmpje gemaakt!

Meeste stemmen gelden
De drie genomineerden komen met hun filmpje op de website. Nu mag het publiek gaan stemmen. Na het tellen van de stemmen weten we wie de winnaar is! 

Spelregels 
•    Je bent op dit moment als leerling-werknemer in dienst bij het Sectorinstituut Transport en Logistiek
•    Je werkt bij een erkend leerbedrijf


Heb je een vraag over de verkiezingen? Neem dan contact op met mbredt@stlwerkt.nl
 
Werk jij niet in Logistiek maar in Transport? Dan ben jij misschien wel het STL Transport Talent van 2020!