Als werkgever zorg je voor een veilige en gezonde werkomgeving. Dit voorkomt ongevallen, verzuim en schades. Leerling-werknemers hebben bij de start van hun leerwerktraject weinig tot geen werkervaring. Om hen te helpen bij veilig en gezond werken volgen zij via ons een arbo- en heftruckopleiding. Ter aanvulling hierop wijzen wij hen op de arbeidsomstandigheden bij hun leerbedrijf.


Doe de arbocheck

Om deze in kaart te brengen vragen wij het leerbedrijf om de arbocheck te doen. Een digitale vragenlijst met als resultaat een goed inzicht in de werkomstandigheden.  Wij stimuleren onze leerling-werknemers  om hierin eigen verantwoordelijkheid te nemen. Elk leerbedrijf met een leerling-werknemer ontvangt de arbocheck met de vraag om deze online in te vullen. 


Aan de slag met veilig en gezond werken


We helpen je graag bij veilig en gezond werken. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies. Graag zelfs. Je vindt ook veel informatie op onze site. Om zelf alvast op onderzoek uit te gaan. Zo vind je: Je vindt ook tipkaarten, kostenloos te downloaden, met praktische tips en trucs op het gebied van veilig en gezond werken in de sector transport en logistiek. Bekijk de tipkaarten over werkdruk, agressie en geweld en pesten maar eens. 


Hulp nodig?

Je wilt meer weten over veilig en gezond werken in jouw bedrijf. Maar staat open voor nieuwe ideeen? Bel of email ons, dan praten we je graag bij.