Jij weet natuurlijk al dat leerlingen bij jou op de juiste plaats zijn, maar weten jouw regio en de sector dat ook? Tijdens de verkiezing voor het Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2020 krijg jij de kans om jouw (top)bedrijf in de schijnwerpers te zetten. 

Leerbedrijven zijn van onschatbare waarde voor het opleiden en ontwikkelen van nieuw talent in de sector transport en logistiek. Dankzij de inspanningen van deze bedrijven ontstaat er een stroom gemotiveerde, kundige en gelukkige jonge werknemers die de sector komen versterken. 

Tot en met 16 februari 2020 konden leerbedrijven zich aanmelden voor de verkiezingen. Op dit moment worden zij bezocht en beoordeeld door onze jury. Tijdens het Jong Talent Event op 27 oktober in Zeist zal de winnaar bekend worden gemaakt.


Drie genomineerden


De winnaar

De winnaar wordt bekend gemaakt op 27 oktober tijdens het Jong Talent Event in Zeist. De winnaar gaat door naar de landelijke verkiezingen van het SBB. Om de winst samen te kunnen vieren ontvangt de winnaar daarnaast een heerlijke taart voor het hele bedrijf!

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met shelmes@stlwerkt.nl