De sector transport en logistiek biedt jou een bijzondere kans. Ga 4 dagen per week aan het werk bij bijvoorbeeld Dobbe Transport in Roelofarendsveen, Van der Slot Transport in Rijnsburg, Wesseling Logistics in Sassenheim en De Wit Transport uit Oegstgeest. Tijdens jouw BBL-opleiding krijg jij samen met je collega’s les bij een bedrijf in de regio Rijnsburg. Het transport en logistieke hart van de regio. Geen heen en weer gereis naar school, want de school komt naar jou toe! De docenten van MBO College Airport verzorgen de lessen en STL begeleidt je intensief. Pak je kans!


Meld je aan voor chauffeur goederenvervoer! Meld je aan voor logistiek medewerker!


Wat ga je doen...


.. Als chauffeur wegvervoer?

Als BBL-leerling draag je samen met de chauffeur de verantwoordelijkheid voor het transport van diverse goederen. Tijdens de opleiding word je vakkundig begeleidt en gedurende het opleidingstraject word je al in de gelegenheid gesteld om zelfstandig te rijden met een B en C rijbewijs.


..Als logistiek medewerker?

Samen met je collega's zorg je ervoor dat het laden en lossen soepel verloopt. Je werkt binnen een hardwerkend team met een goede, open werksfeer. Je krijgt dan ook direct verantwoordelijke en afwisselende werkzaamheden. Zo doe je ervaring op met de verschillende logistieke- en productieactiviteiten binnen de sector transport en logistiek.


Wat doet STL voor jou?

Jouw BBL-opleiding is een samenwerking tussen STL, het ROC en diverse leerwerkbedrijven. Zo krijg je één dag in de week les bij het bedrijf zelf. Heen en weer reizen hoeft dus niet meer! Daarnaast werk je 4 dagen bij een bedrijf bij jou in de buurt. Wat je op school leert, kun je meteen in de praktijk doen. Superpraktisch dus. Perfect voor de échte doener. STL zoekt een leerbedrijf dat bij jou past, betaalt jouw salaris en zorgt voor een fijne begeleider waar je regelmatig contact mee hebt. Zo zorgen we samen voor een mooie toekomst in de wereld van transport en logistiek!

Voordelen van een BBL opleiding in regio Rijnsburg via STL:
 • 90% korting op je rijbewijzen (de overige 10% spaar je zelf bij elkaar via ons Studieplan)
 •  Wij betalen je heftruck- of reachtruck certificaat
 •  € 350,- vergoeding voor je lesmaterialen
 • Een goed salaris
 • Kosteloze arbo-cursus
 • Veiligheidsschoenen
 • Fijne begeleiding
 • Kans op een vaste baan!
Neem contact met ons op Vraag informatiepakket aan


Waar ga je werken?


Dobbe Transport in Roelofarendsveen

Bij Dobbe Transport delen we meer met elkaar dan alleen een leuke, uitdagende baan en informatie over transport, opslag en kwaliteit. Zoals een lach, weekendbelevenissen, een schouderklopje en oprechte aandacht voor het thuisfront. Want leven is meer dan werken alleen. Typisch Dobbe? Samen werken is hier ook samen vieren. Er gaat bij ons niet veel onopgemerkt voorbij. Of het nu voor een nieuwe klant is, een personeelsfeestje, een verjaardag of werkjubileum van een van de collega's, we hangen hier maar wat graag slingers op!


Van der Slot Transport in Rijnsburg

Spreken de woorden dynamisch, vooruitstrevend, flexibel, service en kwaliteit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken enthousiaste medewerkers die met ons willen werken aan optimale dienstverlening. Van der Slot is een vooruitstrevend bedrijf werkzaam in de transportsector. Ons vakgebied is breed maar ons specialisme ligt in de sierteeltsector. Bekijk onze site eens rustig om je een beeld te vormen van Van der Slot.


Wesseling Logistics in Sassenheim

Welkom in een familiebedrijf waar mensen elkaar nog met de voornaam aanspreken, waar je als werknemer correct wordt behandeld en waar elke dag anders is. Wesseling Logistics heeft niet alleen respect voor de regels op het gebied van milieu- en arbeidswetgeving. We zorgen ook voor training, opleiding en begeleiding, zodat onze medewerkers zich als echte vakmensen steeds verder kunnen ontwikkelen.


Wat vragen wij van jou?

Je kunt starten als jij je herkent in deze voorwaarden:
 • Je bent (bijna) klaar met je vmbo of mbo opleiding;
 • Je steekt de handen uit de mouwen en leert in de praktijk;
 • Je bent zelfstandig, resultaatgericht en stress bestendig;
 • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

Ben jij degene die we zoeken?

Meld je snel aan voor chauffeur wegvervoer! Meld je snel aan voor logistiek medewerker!