De sector transport en logistiek biedt jou een bijzondere kans. Ga 4 dagen per week aan het werk bij een transport- en logistiek bedrijf in het Westland. En volg 1 dag in de week lessen met je collega’s in Poeldijk. De docenten van het Scheepvaart en Transport College (STC) verzorgen de lessen en STL begeleidt je intensief. Je werkt én leert dus lekker dichtbij huis. Wil je vrachtwagenchauffeur worden? Meld je vandaag nog aan. Pak je kans!

Meld je aan voor chauffeur wegvervoer!


Wat ga je doen...

... Als chauffeur wegvervoer?

Als BBL-leerling draag je samen met de chauffeur de verantwoordelijkheid voor het transport van diverse goederen. Tijdens de opleiding word je vakkundig begeleidt en gedurende het opleidingstraject word je al in de gelegenheid gesteld om zelfstandig te rijden met een B en C rijbewijs.


Wat doet STL voor jou?

Jouw BBL-opleiding is een samenwerking tussen STL, het ROC en diverse leerwerkbedrijven. Zo krijg je één dag in de week les bij het bedrijf zelf. Heen en weer reizen hoeft dus niet meer! Daarnaast werk je 4 dagen bij een bedrijf bij jou in de buurt. Wat je op school leert, kun je meteen in de praktijk doen. Superpraktisch dus. Perfect voor de échte doener. STL zoekt een leerbedrijf dat bij jou past, betaalt jouw salaris en zorgt voor een fijne begeleider waar je regelmatig contact mee hebt. Zo zorgen we samen voor een mooie toekomst in de wereld van transport en logistiek!
Voordelen van een BBL opleiding in het Westland via STL:
 • 90% korting op je rijbewijzen (de overige 10% spaar je zelf bij elkaar via ons Studieplan)
 • Wij betalen je heftruck- of reachtruck certificaat
 • € 350,- vergoeding voor je lesmaterialen
 • Een goed salaris
 • Kosteloze arbo-cursus
 • Veiligheidsschoenen
 • Fijne begeleiding
 • Kans op een vaste baan!
Neem contact met ons op Vraag informatiepakket aan
Leren en werken in het westland

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een transportbedrijf in het Westland. Afhankelijk van het bedrijf heb je dan te maken met transport en logistiek van o.a. bloemen, planten, groenten, fruit en vervoer van goederen via tanktransport. Dat kan zijn bij Bosdalen Transport, Vreugdenhil of Staalduinen in Maasdijk, Wematrans of Van der Slot Logistiek in Honselaarsdijk of Transportbedrijf Van Duijn in De Lier.  En zo zijn er nog meer transportbedrijven in het Westland die om jou zitten te springen. Bedrijven waar je alle facetten van het chauffeursvak in de praktijk gaat ervaren: soms start je in het magazijn, soms ga je gelijk als bijrijder mee, je gaat vrachtwagens laden en lossen of je werkt op de heftruck, in de werkplaats of in de wasstraat. Geen dag is hetzelfde. Je start in elk geval altijd op de bedrijfslocatie in het Westland. Lekker dichtbij.


Wat vragen wij van jou?

Je kunt starten als jij je herkent in deze voorwaarden:
 • Je bent (bijna) klaar met je vmbo of mbo opleiding;
 • Je steekt de handen uit de mouwen en leert in de praktijk;
 • Je bent zelfstandig, resultaatgericht en stress bestendig;
 • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
Ben jij degene die we zoeken?

Meld je snel aan voor chauffeur wegvervoer!