1. Bevestiging aanmelding.

Je hebt op onze website je gegevens ingevuld om je aan te melden voor een BBL-opleiding. Je krijgt hierna een bevestiging van ontvangst in je mailbox.

 

2. Persoonlijk contact.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Als de klik er is, maken we een afspraak voor een kennismaking. Dit is een sollicitatiegesprek.

 

3. Sollicitatiegesprek.

Het sollicitatiegesprek plannen we bij jou in de buurt. Vaak bij een ROC op locatie. Tijdens dit gesprek horen we graag wat jouw motivatie is. We vertellen je dan ook meer over wat een leerwerktraject inhoudt en welk bedrijf bij je past. Je kunt ons dan ook alle vragen stellen die je hebt.

Heb je hulp nodig bij het voorbereiden op je sollicitatiegesprek? Bekijk hier enkele handige tips.

 

4. Op gesprek bij leerbedrijf.

Loopt het sollicitatiegesprek goed, dan is het tijd om de stap naar een leerbedrijf te maken. Heb je zelf een leerwerkplek gevonden, dan bespreken we dit. Heb je deze nog niet? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Je gaat dan ook nog op gesprek bij het leerbedrijf.

 

5. Contract.

Ging het gesprek bij het leerbedrijf ook goed én ben je aangenomen op het ROC of vakschool, dan ontvang je van ons een arbeidsovereenkomst en plaatsingsbevestiging.

 

6. Je eerste échte baan.

Je start in het nieuwe schooljaar bij je leerwerkbedrijf. Na 4 weken ontvang je je eerste salaris!
 
Wil je tips voor het achterlaten van een goede indruk bij je leerbedrijf? Bekijk de volgende animatie voor een paar tips.