Werken als logistiek medewerker en tegelijk je diploma halen? Ga dan voor deze BBL-opleiding bij TOLO! Tijdens jouw BBL-opleiding bij topbedrijven in Fryslân krijg jij samen met je collega’s les op de bedrijven. Geen heen en weer gereis naar school, want de school komt naar jou toe! De docenten van Friese Poort verzorgen de lessen en STL begeleidt je intensief. Pak je kans! 

Meld je aan voor logistiek medewerker!


Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij een logistiek topbedrijf bij jou in de omgeving. Hier krijg je verschillende werkzaam- en verantwoordelijkheden. Zo doe je ervaring op met verschillende logistieke werkzaamheden binnen de transport en logistieke sector. Doordat je tegelijk werkt en leert, breng je de theorie direct in de praktijk. En leer je wat je echt nodig hebt om een top logistiek medewerker te worden!

Je collega’s en de docenten zullen je begeleiden en samen met de andere TOLO-leerlingen volg je de opleiding.  De opleiding duurt ongeveer 10 maanden tot 1 jaar en hierna heb jij een mbo-niveau 2 diploma op zak en ben je helemaal klaar om te starten op de banenmarkt!


Wat doet STL voor jou?

Jouw BBL-opleiding bij één van de topbedrijven is een samenwerking tussen STL, ROC en diverse leerwerkbedrijven. Via ToLo krijg je één dag in de week les bij je leerwerkbedrijf. Daarnaast werk je 4 dagen. Wat je op school leert, kun je meteen in de praktijk doen. Superpraktisch dus. Perfect voor de échte doener. STL zoekt een leerbedrijf dat bij jou past, betaalt jouw salaris en zorgt voor een fijne begeleider waar je regelmatig contact mee hebt. Zo zorgen we samen voor een mooie toekomst in de wereld van transport en logistiek!

Voordelen van ToLo via STL:
  • Wij betalen je heftruck- of reachtruck certificaat
  • Een goed salaris
  • Kosteloze arbo-cursus
  • Veiligheidsschoenen
  • Fijne begeleiding
Neem contact met ons op Vraag informatiepakket aan


Waar ga je werken?

TOLO staat voor Toekomst in Logistiek en is een initiatief van uit het bedrijfsleven. Een bedrijfsschool voor de transport en logistiek. Bij TOLO volg je een BBL-opleiding tot logistiek medeweker. Dat betekent dat je minimaal 24 uur per week aan de slag gaat bij een bedrijf in de logistieke sector. Daarnaast volg jij 1 dag per week een opleiding op locatie bij een van deze bedrijven in Sneek, gegeven door de docenten van de Friese Poort.Wat vragen wij van jou?

  • Je bent klaar met je vmbo of een mbo-opleiding of je wilt switchen van carrière;  
  • Je wilt graag logistiek medewerker worden;
  • Je werkt netjes, bent correct in de omgang en je wilt in jezelf investeren;
  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen het werken in dag-avond- en nachtdiensten;
  • Je woont in Friesland, je kan zelfstandig bij het leerbedrijf komen en in Sneek voor de opleiding.

Ben jij degene die we zoeken?

Meld je snel aan voor logistiek medewerker!