Je rijopleidingen volg je via ons op een makkelijke manier. Je krijgt les in echte vrachtwagens en van ervaren instructeurs. En de prijs van het lespakket is veel lager dan normaal.

Hoe werkt het?

Nadat je bent ingeschreven voor de opleiding kies je bij ons een totaalpakket dat bij jou past. Heb je bij de start van je opleiding nog geen rijbewijs B? Kies dan het B-C-CE-pakket. Al wel je rijbewijs B? Neem dan het C-CE-pakket.

Waar kan het?

Je wilt natuurlijk het liefst lessen bij jou in de buurt. Dat kan. Wij selecteerden 23 opleiders in heel Nederland. Je volgt daar ook aanvullende opleidingen als de BBL-Arbotraining en het Veiligheidscertificaat Vorkheftruck.

Benieuwd naar de opleiders bij jou in de buurt? Kijk eens op de kaart.

Wat kost het?

Je betaalt voor onze pakketten een stuk minder dan normaal. Dat komt door een bijdrage uit het SOOB-fonds. Normaal kost de opleiding B-C-CE bijvoorbeeld zeker € 7.500. Via ons krijg je ruim €5.000,- korting met SOOB subsidie. Zo kost de B-C-CE opleiding je nog maar € 2.404,77. 

Heb je je B-rijbewijs al? Dan kies je voor het C-CE pakket en kost het je € 1.154,61. 
Meer details lees je deze folder.

Je rijbewijzen halen blijft ondanks die korting kostbaar. Ons StudiePlan zorgt voor een oplossing. Tijdens je opleiding Chauffeur Wegvervoer spaar je een deel van salaris. Met dat geld betaal je de rijopleidingen in fases.

Lees snel meer over het StudiePlan.

Hoe oud moet ik zijn?

Dankzij het project 2todrive mag je al lessen voor het rijbewijs B als je 16,5 jaar bent. Je kunt dan ook je theoriecertificaat halen. Na je 17e verjaardag mag je het praktijkexamen doen. Geslaagd? Dan mag je de weg op. Tot je 18e moet er wel een begeleider mee in de auto. Met je rijbewijs B op zak kun je ook beginnen aan C-CE.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens bij 2toDrive.
 

Wil je een BBL-traject gaan doen?

Meld je nu aan