Medewerkers die hun vakkennis en vaardigheden aanscherpen, presteren beter en doen hun werk met meer motivatie. Ze laten minder verzuim zien en lopen minder risico op een burn-out.
 

Breng het onder de aandacht!

Medewerkers zullen het waarderen als je ze op het persoonlijk opleidingsbudget wijst. Je brengt er goed werkgeverschap mee in praktijk en draagt bij aan hun duurzame inzetbaarheid. We sturen je graag kostenloos ons promotiemateriaal toe om je daarbij te helpen.

Bestel promotiemateriaal opleidingsbudget

Opleidingsbudget aanvragen

Het opleidingsbudget is voor álle medewerkers binnen het bedrijf, ongeacht hun functie. Iedereen die in de sector werkt (met een vast of tijdelijk contract van minimaal 30 uur per week) én aan SOOB afdraagt, kan er aanspraak op maken. Check de overige voorwaarden en een informatief filmpje.

Medewerkers vragen het opleidingsbudget zelf aan aan bij STL. STL doet daarna een check op de aanvraag.

Voor duurdere opleidingen kan STL – onder voorwaarden – een medewerker een ruimer budget toekennen (tot € 3.000). 
 

Loopbaancoach helpt keuzes te maken 

Medewerkers kunnen kosteloos een loopbaancoach van STL om advies vragen. De coach helpt ze dan aan een passende training of opleiding. Voor geïnteresseerden is uitgebreide informatie en een digitaal aanvraagformulier beschikbaar.
 

Nascholing Code 95 voor werkzoekende chauffeurs

Om Code 95 te behouden zijn werknemers verplicht eens in de vijf jaar nascholing te volgen. Meestal betaalt de werkgever de (niet-subsidiabele) kosten hiervan.

Ook voor werkzoekende chauffeurs is het behouden van Code 95 belangrijk. STL stelt werkzoekende chauffeurs in staat kosteloos hun nascholing te volgen. Ken je chauffeurs in deze situatie? Wijs ze dan op deze gratis nascholing.
 

Meer weten?

Heb je vragen? Onze loopbaancoaches en adviseurs staan voor je klaar. Je kunt ze onder kantooruren bereiken.

Bel ons op 088-2596271