Wat zijn de voordelen van gemotiveerde medewerkers dan?

Betrokken en ondernemend.
En voelt zich meer betrokken bij de organisatie, denkt graag mee en zal daarom ook proactiever werken. Zo kun je als bedrijf beter en sneller anticiperen op situaties, trends en ontwikkelingen!

Succesvoller.
Want hij/zij loopt net even een stukje harder om een probleem op te lossen, of beter nog: te voorkomen. Klanten, collega’s en leveranciers merken dat! Er worden minder fouten gemaakt en meer successen geboekt.

Hulpvaardig.
Even bijspringen of een collega uit de brand helpen is geen enkel probleem. Productiever. Gemotiveerde mensen stralen energie uit. Ze hebben er zin in! En dat resulteert in een verbeterde productiviteit. Een enthousiaste medewerker werkt efficiënter en harder. Zo haal je meer uit een werkdag! 

Gezonder.
Wie lekker in zijn vel zit, is weerbaarder en energieker, zorgt beter voor zichzelf en is daarom ook minder vaak ziek. Dat merk je als bedrijf aan de bezetting en uiteindelijk dus onderaan de streep.

Een plezierige collega.
Dat effect is niet alleen zichtbaar in de prestaties van de medewerker zelf, maar is ook voelbaar in de hele organisatie. De werksfeer krijgt een positieve boost en dat werkt aanstekelijk voor iedereen.