Het kabinet heeft vergaande maatregelen genomen in verband met het Coronavirus. Deze maatregelen raken veel mensen. Eén van de maatregelen is dat scholen en opleidingsinstituten de deuren vanaf 16 maart hebben moeten sluiten.

Heb jij bij Pitstop subsidie aangevraagd voor een opleiding of training? Nu alle opleidingsinstituten tijdelijk zijn gesloten, heb je misschien bericht gekregen van het opleidingsinstituut dat je lessen niet doorgaan. We snappen dat dit voor onzekerheid of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij kunnen je geruststellen. Deze ongewone situatie heeft geen gevolgen voor de subsidie die jij hebt aangevraagd. De subsidie blijft gewoon voor je gereserveerd staan, daar verandert niets aan.

Wat moet je doen?

  • Worden jouw lessen tijdelijk stopgezet?
    • Dan hoef je nu niets te doen.
    • Als je informatie krijgt van je opleider wanneer je lessen weer beginnen, dan willen we dat graag weten. Dan passen wij jouw subsidie overeenkomst aan. Zo blijft de overeenkomst geldig, ook als je pas later klaar bent met de opleiding.
  • Gaan jouw lessen gewoon door, bijvoorbeeld omdat je een online training volgt? Dan hoef je niets te doen.

Als Pitstop team staan wij ook in deze moeilijke tijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Heb je vragen? Aarzel niet om ons te bellen op 088-2596271 of mail naar pitstop@stlwerkt.nl.
Je kunt ons ook een berichtje sturen via jouw account in Pitstop.