Spreekbeurten: De keuze is reuze

Waar ga je je spreekbeurt over houden? Over huisdieren, hobby of een bepaald beroep? De keuze is enorm. Ouders helpen vaak een handje om een onderwerp te kiezen. Om zowel ouders als de kids te helpen aan een onderwerp en bij het voorbereiden van hun spreekbeurt, zijn er nu 2 transport en logistiek spreekbeurten beschikbaar: de spreekbeurt Vrachtautochauffeur en de spreekbeurt Logistiek.
Vul hier je gegevens in en ontvang de spreekbeurten in no-time in je mailbox. 


Spreekbeurten afgestemd op basisschoolleerlingen

Beide spreekbeurten zijn speciaal geschreven voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8. In begrijpelijke taal, aantrekkelijke afbeeldingen en inclusief inspirerende vragen en tips en opdrachten. Zodat zij er echt hun eigen verhaal van kunnen maken. 


Spreekbeurt Vrachtautochauffeur

Wat doet een vrachtautochauffeur en hoe word je dit? Welke soorten vrachtauto's zijn er en hoe ziet een werkdag eruit? Zomaar een paar onderwerpen die je in de spreekbeurt Vrachtautochauffeur vindt. 
Vul hier je gegevens in en ontvang de spreekbeurt in no-time in je mailbox. 


Spreekbeurt Logistiek

De spreekbeurt Logistiek gaat over het logistieke proces. In begrijpelijke taal voor groep 7 en groep 8 leerlingen leggen we uit hoe de logistieke keten werkt: je volgt de weg die een t-shirt aflegt. Van de fabriek tot uiteindelijk de klant. Je leert ook gelijk welke beroepen een rol spelen. En ook leuk: er zit een opdracht in die leerlingen aan hun klasgenoten kunnen voorleggen. 
Vul hier je gegevens in en ontvang de spreekbeurt in no-time in je mailbox. 


Spreekbeurt downloaden

Beide spreekbeurten zijn geheel gratis te downloaden! Vul hier je gegevens in en ontvang de spreekbeurten in no-time in je mailbox. 


Nog meer informatie 

Wil je je spreekbeurt nóg mooier maken? Kijk dan eens op ons YouTube kanaal. Daar vind je enorm veel leuke en handige video's. En wil je een echte vrachtauto op jouw basisschoolplein en meer te weten komen over de dode hoek? Ga dan naar Veilig op weg.

De spreekbeurten Vrachtautochauffeur en Logistiek zijn ontwikkeld in opdracht van TLN en Veilig op Weg.