Gezocht: vakman of vakvrouw met passie voor de sector transport en logistiek


Vertel jij jongeren graag wat jou aantrekt in de sector transport en logistiek. Wat jouw dromen waren en zijn, wat werken in deze sector betekent. En vooral waarom jij vindt dat de sector transport en logistiek de mooiste sector van Nederland is. Dan zoeken wij jou!


Gastlessen transport en logistiek

We bieden vmbo-scholen gastlessen over de transport en logistiek. In deze gratis gastles vertellen vakmensen zoals jij over hun vak, hun ervaringen en over de sector. Leerlingen krijgen op een directe en persoonlijke manier inzicht in de leukste beroepen in de sector.


We helpen je op weg

Jij kunt als de beste vertellen wat werken in de sector transport en logistiek inhoudt. Daar hoeven we je niet bij te helpen. Maar je vindt het misschien wel fijn om jouw verhaal in een logische volgorde te zetten. Om wat meer houvast te hebben. Daarom staat er een basis presentatie in PowerPoint voor je klaar. Kwestie van downloaden en zelf aanvullen en aanpassen. Zodat het jouw verhaal is en blijft. 

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

Je bent enthousiast, vindt het leuk om met jongeren te communiceren, je kunt je eigen ervaring goed overbrengen én je bent overdag beschikbaar.


Meld je vandaag nog aan en deel je passie over de transport en logistiek


Meld je aan als gastdocent!


(Als gastdocent werk je vrijwillig. Er staat geen onkostenvergoeding tegenover. Reiskosten worden wel vergoed.)