DRIVE voor jongeren is een programma dat past binnen het mbo-onderwijs en jongeren aanzet tot denken over wat zij belangrijk vinden in het leven. En de koppeling legt naar hun eigen gedrag en acties hierin. Eigen regie is hierbij belangrijk.


Wat is DRIVE?

DRIVE (dat staat voor Droombaan, Relax, Inkomen, Verandering en Energie) zorgt voor een brede dialoog over gezondheid, werk, opleiding en toekomst: positief, concreet en persoonlijk.


Klassikaal

Het DRIVE voor jongeren programma wordt door een ervaren trainer van het Sectorinstituut  klassikaal gegeven en kent een hoog interactief gehalte.  De groep studenten komt letterlijk en figuurlijk in beweging aan de hand van o.a. stellingen, testjes en video's. Door de les in korte blokken in te delen, blijft de spanningsboog op het juiste niveau.


Kostenloos

Heb je leerling-werknemers van Sectorinstituut Transport en Logistiek in de klas?
Dan kost DRIVE voor jongeren helemaal niks. Wij vinden het namelijk belangrijk om hen zo optimaal mogelijk te begeleiden tijdens hun BBL-traject. Geen leerling-werknemers in je klas? Dan bespreken wij graag alsnog de mogelijkheden.


Wees er als eerste bij!

Vraag hier vandaag DRIVE voor jongeren nog aan. 

  • Je kunt in de aanmelding een voorkeursdag of -dagen doorgeven.
  • Houd rekening met 2 lesuren. Deze zijn direct na elkaar te plannen of op verschillende dagen. 
  • Bij voorkeur is de groep niet groter dan 25 studenten.
Wil je eerst meer weten? Bel of e-mail ons.