Willen jouw medewerkers ook meer zekerheid, meer werkplezier of meer  kennis? Laat ze dan nu een opleiding volgen! Met het SOOB-opleidingsbudget van wel € 1.000,- of zelfs meer is dat heel erg aantrekkelijk. Een vakgerichte opleiding of het verbeteren van de persoonlijke vaardigheden ... Het kan allemaal in 2019!

Het SOOB-subsidiefonds wil werknemers in de branche motiveren om zich te ontwikkelen. Daar stelt het fonds een opleidingsbudget van € 1.000,- inclusief btw voor beschikbaar. De kosten voor een training of cursus kunnen lager zijn. Maar ook hoger, met een maximimum van € 3.000,- (zie staffel).  
 

Checklist werkgevers

  • Je organisatie draagt SOOB af
  • De werknemer draagt SOOB af
  • De werknemer heeft een vast of tijdelijk contract van minimaal 30 uur per week
  • Voor 1 oktober 2019 heeft de werknemer zich zélf ingeschreven voor een opleiding via Pitstop. Dat mag vakgerelateerd zijn (geldt niet voor Code 95), maar ook iets heel anders. Klik hier voor inspiratie.

Voor wie is het opleidingsbudget bedoeld?

Het SOOB-opleidingsbudget is voor álle medewerkers binnen het bedrijf: logistiek medewerkers (met én zonder startkwalificatie), vrachtwagenchauffeurs, het kantoorpersoneel (IT, administratie, HR), managers, kraanmachinisten, planners, maar ook de directeur … Kortom, iedereen die in de sector werkt en SOOB afdraagt, met een vast of tijdelijk contract van minimaal 30 uur per week.

Met een opleiding of training investeer je in de kennis van je medewerkers. Daarnaast levert het nog veel mee op! Lees meer. Ga in gesprek en zoek samen wat het beste aansluit of verwijs door voor hulp bij het kiezen.

Bel rechtstreeks met de adviseurs: 088 - 2596 271 of stuur een e-mail. 

Download hier de ondersteunende middelen voor de interne communicatie, of  vraag het pakket aan

Nascholing om code 95 te behouden is uitgesloten. Voor een aantal praktijkopleidingen ontvangt een werkgever in 2019 een subsidie van € 75,- per praktijkdag. Meer informatie en andere voorwaarden: www.soobsubsidiepunt.nl