Willen jouw medewerkers ook meer zekerheid, meer werkplezier of meer kennis? Laat ze dan nu een opleiding volgen! Met het SOOB-opleidingsbudget van € 1.000,-  is dat heel erg aantrekkelijk. Met dit budget kunnen medewerkers een vakgerichte opleiding volgen of  persoonlijke vaardigheden verbeteren.
 

Voor wie is het opleidingsbudget?

Het SOOB-opleidingsbudget is voor álle medewerkers binnen het bedrijf: logistiek medewerkers (met én zonder startkwalificatie), vrachtwagenchauffeurs, kantoorpersoneel (IT, administratie, HR), managers, kraanmachinisten, planners, maar ook de directeur … Kortom, iedereen die in de sector werkt en SOOB afdraagt, met een vast of tijdelijk contract van minimaal 30 uur per week.
 

Voorwaarden

Om subsidie te kunnen krijgen, voldoet de werknemer aan deze voorwaarden.
 
Nascholing om code 95 te behouden is uitgesloten. Voor een aantal praktijkopleidingen ontvang je € 75,- subsidie per praktijkdag.  Kijk op SOOB Subsidiepunt voor meer informatie.
 

Promotiemateriaal

Maken jouw medewerkers al gebruik van het persoonlijke opleidingsbudget? Maak de regeling ook bekend binnen jouw organisatie met flyers of posters.
Wij hebben promotiemateriaal voor jouw organisatie en medewerkers klaarstaan.