31 januari 2019

Een vakgerichte opleiding of het verbeteren van de persoonlijke vaardigheden ... Het kan allemaal in 2019! Draagt jouw bedrijf SOOB af? En je werknemers ook? Dan komen zij dankzij het SOOB-subsidiefonds in aanmerking voor een financiële bijdrage bij het volgen van een training, cursus of opleiding ter waarde van € 1.000,-  tot € 3.000,- (staffel).  
 

Ben je werkgever?

Willen jouw medewerkers ook MEER zekerheid, MEER werkplezier of MEER weten? Laat ze dan nu een opleiding volgen!

Als jouw bedrijf SOOB afdraagt, en de werknemers ook, dan komen zij dankzij het SOOB-subsidiefonds in aanmerking voor een opleidingsbijdrage van € 1.000,-** wanneer ze dit jaar een cursus of training gaan doen én ingeschreven zijn voor 1 oktober 2019. Dat mag vakgerelateerd zijn (geldt niet voor Code 95), maar ook iets heel anders. Klik hier voor inspiratie.

Een leven lang leren ... daar heeft iedereen profijt van. Werknemers blijven goed inzetbaar en gaan met MEER energie naar hun werk. Als werkgever heb je gemotiveerder personeel die de huidige functie beter kunnen uitvoeren of wellicht door kunnen groeien binnen het bedrijf.

Persoonlijk contact en het motiveren van je werknemers is belangrijk om hen en jouw bedrijf verder te helpen. Laat ze inschrijven via Pitstop. 

** Zie rekenvoorbeeld.