En ... ga je voor meer? Zodat je nu en later met plezier aan het werk blijft? Met een cursus of training investeer je in je zelf! Jij wil toch ook meer? 

Meer kennis

De sector verandert: automatisering, robots .... De keuze is aan jou: ga je mee of sta je stil? Stop je eigen tijd in kennis en in vaardigheden van de toekomst! Dan betaalt SOOB je opleiding. En kan je het werk blijven doen dat je leuk vindt. 

Meer mogelijkheden
Als jouw 'denken en doen' verbeteren, groeit je zelfvertrouwen. Door een training word jij ook waardevoller voor je werkgever. De kans dat je makkelijker doorgroeit neemt zo toe!
 
Meer kans op leuk werk
Je hebt nu misschien een job, maar is dat over 2, 5 of 10 jaar nog zo? Misschien wel. Misschien wil je verder kijken. Of kom je een keer op straat te staan. Wees voorbereid. Laat dat geld niet liggen. Ga een cursus of training doen.

Meer verdienen
Met een diploma of certificaat in je zak, krijg je misschien wel andere taken erbij. Meer verantwoordelijkheid. En misschien daardoor ook wel een hoger salaris.  

 

De eerste € 1.000,-* is 'gratis' 

Als jij in de sector transport en logistiek werkt, kun je uit het SOOB-subsidiefonds duizend euro  (of meer) krijgen om een opleiding te doen. Zo kost leren jou geen geld. En je werkgever ook niet. Wat zou jij willen doen ...?   


Voorwaarden waaraan je moet voldoen:

  • Je hebt een vast of tijdelijk contract voor minimaal 30 uur* per week
  • Je draagt SOOB af (check je loonstrook of vraag je werkgever)
  • Je schrijft je voor 1 oktober 2019 in voor een opleiding via Pitstop.
*) In sommige gevallen kan hiervan afgeweken worden. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de adviseurs van Pitstop.


Kijk hier voor antwoorden op jouw vragen over het opleidingsbudget van € 1.000,- (tot maximaal € 3.000,-) of voor het rekenvoorbeeld

Heb je vragen? Je kan ons telefonisch van maandag tot en met donderdag bereiken via 088-2596111. In het menu kies je eerst optie 3 (ben je zelf werkzaam in de sector transport en logistiek) en daarna optie 2 (Pitstop). Je kan ons ook altijd mailen via pitstop@stlwerkt.nl.

Weet jij al welke opleiding je gaat doen? Schrijf je dan meteen in via Pitstop, de website voor alle medewerkers in transport en logistiek. Als je klikt op de link, kom je op het platform van Johan, de uitvoerder van Pitstop. Als je daar een account aanmaakt, krijg je gelijk toegang tot Pitstop.

Duits leren. Handiger met de computer worden. Of een technische opleiding tot monteur? Hier vind je meer ideeën om te leren!

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek helpt je om jouw pad uit te stippelen.