In de trucksimulatietraining oefen je uitgebreid op verschillende praktijksituaties. Je volgt de training in een groep, zodat je van elkaar kunt leren. Je kunt de trucksimulatietraining gebruiken als nascholing voor je code 95. Heb je interesse in één van onze trainingen? Bespreek het met je werkgever. Hij kan je ook aanmelden voor een training. In een aantal gevallen is er ook subsidie mogelijk.

Voordelen trucksimulatietraining

  • Trainen in verschillende voertuigtypes en (weers-)omstandigheden
  • Trainen met verschillende situaties, zoals dode hoek, kantelen en afdekongevallen
  • Trainen in groepsverband
  • Bewuster leren rijden (resultaat: minder brandstofverbruik en minder schade)

Welke training past bij jou?

Bekijk het aanbod

Video trucksimulatietraining

Wil je alvast zien hoe de trucksimulatie werkt? Bekijk de video.

Per 1 januari 2018 sluit het Trucksimulatiecentrum

De directie van het Sectorinstituut Transport en Logistiek heeft enige tijd terug besloten om het Trucksimulatiecentrum te sluiten. Na ruim 15 jaar is het Trucksimulatiecentrum toe aan nieuwe investeringen in vrachtwagencabines en software. Van deze investeringen zien wij af, omdat trucksimulatie niet langer past bij onze kerntaken: het realiseren van voldoende instroom en duurzame inzetbaarheid in de sector.
 

Vragen en/of wilt u nog snel een training inplannen?

Tot de Kerst 2017 blijven wij je graag van dienst en kun je gewoon trainingen inplannen en gebruik maken van de simulatoren.  Zowel voor de BBL-ers als  voor trainingen voor chauffeurs. Heb je vragen over de trainingen? Neem dan contact met ons op via 088 – 2596119 of via trucksimulatie@stlwerkt.nl

Waar zitten wij?