‘Ja natuurlijk……, gaan we doen’


Je zet verandertrajecten op om medewerkers duurzaam inzetbaar te maken en te houden. Je laat mensen trainen en coachen. Draagt alles aan om mens en organisatie vooruit te helpen zodat jouw organisatie effectiever, slimmer, productiever, gezonder, prettiger en gelukkiger kan (samen)werken.


De uitdaging: volhouden

En toch… wanneer je kijkt naar deze inspanningen en investeringen, komt het er dan ook uit? Of regeert de waan van de dag en is er geen tijd voor evaluaties? Onderzoek leert dat het rendement van gedragsveranderings-trajecten na een jaar nog maar 20% is. Dit betekent dat 80% van alle input en investeringen als verloren mag worden beschouwd. De uitdaging is om de ingezette verandering vol te houden, zodat de verandering écht iets oplevert voor de organisatie en de mensen die er werken. 

Daarom organiseren wij op 25 januari 2018 een seminar exclusief voor werkgevers die al aan de slag zijn met duurzame inzetbaarheid. Je hebt een start gemaakt maar vraagt je af hoe nu verder. Je bent in het verleden al eens een traject gestart, maar zonder het gewenste resultaat. Is dit herkenbaar? Dan is dit seminar iets voor jou! 

Helaas kan je je niet meer aanmelden voor dit seminar op 25 januari 2018.
Het seminar zit vol. Ben je geïnteresseerd in dit seminar? Stuur dan een mail naar info@stlwerkt.nl
Bij voldoende belangstelling krijg je een uitnodiging toegestuurd met een nieuwe datum in 2018.

 

Wat levert het je op?

Je gaat ervaren wat de nieuwste inzichten en methoden zijn voor managers en medewerkers om actief mee te kunnen gaan in de snel veranderende wereld van transport en logistiek. Dit doen we aan de hand van een onderzoek onder medewerkers van jouw organisatie. Met de verzamelde data maken we een plan van aanpak om het bewustzijn te creëren dat leidt tot ander gedrag. Gedrag gericht op meer werkplezier, efficiënter werken en teamperformance. 


Aan de slag!

Je maakt kennis met de nieuwste inzichten en methoden om actief mee te kunnen gaan in de snel veranderende wereld van transport en logistiek. Voor, maar ook tijdens het seminar ga ja met één van deze methodes aan de slag. Op een vernieuwende, leuke en makkelijke manier ervaar je zelf hoe je continu gedrag onder de loep kunt nemen en hierop kunt anticiperen en reageren. 

Om jouw eigen casus te kunnen maken, doen wij een klein onderzoek dat de betrokkenheid van jouw medewerkers meet. De medewerkers die meedoen, ontvangen in de 4 weken voor het seminar iedere week 1 vraag. Dit gaat via een speciale app, 2daysmood. Het beantwoorden van de vraag is leuk, gemakkelijk en kost maar 15 seconden. De gegevens die we zo verzamelen, zijn waardevolle data waarmee we in het seminar aan de slag gaan.


Programma

09.30 – 10.00 uur        Inloop
10.00 – 10.05 uur        Welkom 
10.05 – 11.00 uur        Theorie, achtergrond, modellen en praktijkvoorbeelden
11.00 – 11.15 uur        Pauze
11.15 – 13.00 uur        Werken met methode 2dayskick
13.00 – 13.45 uur        Lunch
13.45 – 14.30 uur         Plenaire terugkoppeling + afsluiting

Locatie: Sectorinstituut Transport en Logistiek, Kampenringweg 43 in Gouda.

Deelname aan het seminar is kosteloos en brengt geen verdere verplichtingen met zich mee. In de bevestiging die je ontvangt nadat je je hebt aangemeld, staat alle benodigde verdere informatie.