Inspiratiebijeenkomst Gedrag en leidinggeven. Kom je ook?


Gedrag en wijze van leidinggeven zijn van invloed op het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. ‘Een bedrijf run je niet alleen, dit doe je met al je werknemers.’ Welke invloed heb je hier als leidinggevende of HR functionaris op?


Kom je ook?

Wij nodigen je graag uit voor de inspiratiebijeenkomst Gedrag en leidinggeven op dinsdag 6 november in Zwolle. Je krijgt een mooi programma voorgeschoteld, vol inspiratie en nuttige tips en tops. De bekende, en volgens kenners één van de beste, leiderschapstrainer Remco Claassen neemt je op rebelse wijze mee in de ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit. En je hebt via 2 interactieve workshoprondes keuze uit maar liefst 4 workshoponderwerpen.

Blok je jouw agenda alvast op 6 november tussen 13.30 – 18.30 uur?


Programma

 
13.30 uur 14.00 uur Inloop
14.00 uur 14.15 uur Welkom
14.15 uur 15.15 uur Remco Claassen
15.15 uur 15.30 uur Koffie / thee / fris
15.30 uur 16.30 uur Workshopronde 1
16.40 uur 17.40 uur Workshopronde 2
17.45 uur 18.30 Netwerken en buffet

Workshops

1. Werving en selectie
Tijden veranderen. We zitten inmiddels in een kraptemarkt. De vraag naar nieuwe medewerkers is groot. Werkzoekenden hebben keuze. Hoe bereik je hen? En vooral, hoe bereik je de juiste man of vrouw voor de vacature? 

Download hier de presentatie Werving en selectie


2. Employer branding
Employer Branding is een hot-topic in de recruiters wereld. Goede employer branding zorgt ervoor dat je als werkgever aantrekkelijk bent voor nieuwe werknemers. Maar wat is employer branding nou precies – en wat moet je er mee als werkgever?

Download hier de presentatie Employer Branding


3. Duurzame inzetbaarheid - gedragsverandering 
Hoe vitaal is jouw organisatie? Wat is jouw voorbeeldfunctie en hoe breng je vitaal leiderschap voor medewerkers? Drie vragen waar we in deze workshop samen met jou op ingaan. 

4. Veilig werken - cultuur en gedragsverandering
Langer inzetbaar? Het is dan wel belangrijk dat uw werknemers het werk leuk vinden en graag willen werken. Door dit te koppelen aan veilig werken is een praktische aanleiding. Door motiverende verbeteringen te realiseren, ga je actief aan de slag met gedrag. Ben je benieuwd naar strategische kennis voor gedragsverandering? Handvatten voor keuzes over gedragsthema’s én de eerste aanzet ontvangen voor een plan van aanpak? Dan wilt u deze workshop niet missen.
 

In het land

Komt deze dag of locatie je niet uit? Je kunt je ook nog aanmelden voor:
Dinsdag 15 januari 2019 - Noorden van Nederland (Locatie volgt nog)
Dinsdag 22 januari 2019 - Eindhoven
Dinsdag 5 februari 2019 - Rotterdam