Wij waarderen u als relatie en onze samenwerking. Samen met u zorgen we voor de ontwikkeling en (BBL) opleiding van nieuwe werknemers in de sector transport en logistiek. Daarom nodigen we u uit voor een inspirerend evenement op donderdag 22 november. Een evenement dat in het teken staat van begeleiding, motivatie en communicatie met jongeren. Laat u inspireren door Ad Bastiaanse en kies uit een scala van interactieve workshops. Natuurlijk zorgen we ook voor een hapje en drankje. Wilt u een collega meenemen? Dat kan natuurlijk ook. 


Aanmelden Jong Talent Event

Meld u vandaag nog aan via onderstaand formulier. Wilt u een collega meenemen? Dat kan natuurlijk. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.


Programma Jong Talent Event

15.30 uur Inloop en ontvangstAd Bastiaanse
15.45 uur Welkom
16.00 uur Ad Bastiaanse
17.00 uur Workshopronde 1*
18.00 uur Dinerbuffet
18.45 uur Workshopronde 2*
19.45 uur Denk en praat mee met het panel van deskundigen
20.15 uur Netwerken en afsluitend drankje
21.00 uur Sluiting
 

Workshops

U heeft keuze uit maar liefst 5 workshops! Deze worden op basis van aanmeldingen verdeeld over de 2 workshoprondes. 

Workshop 1
DRIVE voor jongeren

We geloven dat jongeren al vroeg over hun eigen inzetbaarheid moeten nadenken. Laten inzien dat ze zelf de regie hebben en moeten pakken. DRIVE voor jongeren van het Sectorinstituut is een nieuwe methode om met jongeren klassikaal het gesprek aan te gaan, op een pakkende en interactieve manier. DRIVE voor jongeren is vanaf september 2018 beschikbaar voor scholen. Na deze workshop kunt u zelf bepalen of DRIVE voor jongeren ook voor uw school en studenten interessant is.

Workshop 2
Werving en selectie

In deze workshop nemen we u mee in de arbeidsmarktcijfers in uw regio en de gevolgen die dit heeft van uw personeel. We gaan uigebreid in op trends en ontwikkelingen met betrekking tot uw wervings- en selectiebeleid. U krijgt concrete tips per doelgroep om uw werving en selectie te verbeteren. In de workshop is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren.

Workshop 3
Puberbrein 

Een inspiratiesessie over de kunst om jongeren op zo'n manier te begeleiden en te inspireren dat ze uit zichzelf in beweging komen. Een interactieve workshop over het puberbrein en hoe zet ik jongeren op “AAN”.

Workshop 4
Energiek aan het werk
 
Waarom is je goed kunnen ontspannen van essentieel belang? Hoe kan het dat sommigen bij het minste of geringste in de stress schieten en anderen onder grote druk nog prima functioneren? Hoe ontspan je nou eigenlijk? Wat moet je dan precies wel of niet doen? Dit zijn vragen waar we in de workshop mee aan de slag gaan.

Workshop 5
Omgaan met sociaal ongewenst gedrag

Doel van agressietheater is het doen en ervaren op het thema omgaan met lastig gedrag. Dit wordt gedaan d.m.v. regietheater. Je krijgt letterlijk spelenderwijs tips, trucs en adviezen over agressie en grensoverschrijdend gedrag in het algemeen en hoe bepalend je zelf kunt zijn in agressievolle en/of lastige situaties.

Locatie Jong Talent Event

St. Michielsgestel
U ontvangt de exacte locatie in de bevestiging na aanmelding.


Aanmelden Jong Talent Event

Meld u vandaag nog aan via onderstaand formulier. Wilt u een collega meenemen? Dat kan natuurlijk. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.


Wij zien en spreken u graag op 22 november in St. Michielsgestel!