Jongeren krijgen steeds meer vrijheden en verantwoordelijkheden, maar hun brein is pas op hun 25e volgroeid. Hoe krijg je ze zover dat ze veilig en gezond gaan werken? Daar praten we graag met u over verder tijdens de Jong Talent Ontbijtsessie bij u in de regio!
 

Samen zorgen voor instroom

Na afloop van het Jong Talent Evenement in Dalfsen op 5 april, hebben velen van u aangegeven dieper op bepaalde onderwerpen te willen ingaan. Onderwerpen die direct te maken hebben met het boeien, binden en verbinden van jongeren aan de sector transport en logistiek.
 

Pubers en veilig werken

Daarom nodigen wij u uit voor deze eerste ontbijtsessie die volledig in het teken staat van het puberbrein en hoe wij jongeren kunnen beïnvloeden op het gebied van veilig en gezond werken. In 2 uur krijgt u een heerlijk ontbijt, praktische tips en handvatten en inspiratie.
 

Programma Jong Talent Ontbijtsessie

07.30 uur:            Ontbijt staat voor u klaar
07.45 uur:            Puberbrein en veilig en gezond werken – Mark van Rijn /   YoungWorks
09.15 uur:            DRIVE voor jongeren
09.30 uur:            Einde en start werkdag
 

Locatie Jong Talent Ontbijtsessie

U heeft de keuze uit 2 data en locaties:
- Dinsdag 9 oktober - Almelo (Holten)
- Donderdag 11 oktober - Assen (Nooitgedacht)
 

Aanmelden Jong Talent Ontbijtsessie

Meld u vandaag nog aan via het onderstaande formulier, want er zijn slechts 30 plekken. Kies de gewenste datum en locatie en u ontvangt een bevestiging in uw mailbox. U kunt bij uw aanmelding ook direct een vraag stellen, die wij beantwoorden tijdens de ontbijtbijeenkomst. Wilt u een collega meenemen? Dan kan natuurlijk.
 

We zien u graag op 9 of 11 oktober. Tot dan!