Ieder jaar worstelen vele leerlingen weer met één van de belangrijkste keuzes in hun leven: het kiezen van een vervolgopleiding.

Sta jij voor je studiekeuze? Of twijfel je over de studie die je gekozen hebt? Wil jij na je huidige studie nog doorstuderen? Of heeft u een zoon of dochter die voor zijn of haar studiekeuze staat? Breng dan een bezoek aan Onderwijsbeurs Zuid.

Met ruim 100 deelnemende (onderwijs)instellingen uit binnen- en buitenland, de meest uiteenlopende opleidingen op alle niveaus en een inspirerend programma mag Onderwijsbeurs Zuid hét studiekeuze-evenement van Zuid-Nederland genoemd worden. Ook het Sectorinstituut is aanwezig om al jouw vragen over werken in transport en logistiek te beantwoorden.

De beurs is na aanmelden voor iedereen gratis te bezoeken. Aanmelden is vanaf juni 2017 weer mogelijk.

Onderwijsbeurs Zuid vindt plaats op vrijdag 29 september & zaterdag 30 september 2017 in het Beursgebouw Eindhoven (direct naast het Centraal Station). Mocht je samen met anderen de beurs bezoeken zorg er dan voor dat iedereen zich registreert als bezoeker om wachten bij de ingang te voorkomen.

Kijk hier voor meer informatie.