Het Summa College Eindhoven en het Sectorinstituut Transport en Logistiek organiseren gezamenlijk voor jou als praktijkopleider een bijeenkomst bij Summa College Eindhoven, Furkapas 1 te Eindhoven. 

Wij nodigen u graag uit op donderdag 31 mei voor een interactief programma met als centraal thema: Het motiveren en inspireren van onze studenten. Het programma is van 13.00-18.00 uur.

Jij hebt een essentiële rol in de beroepspraktijkvorming. Door middel van een bijeenkomst willen wij de kennis en vaardigheden bij praktijkopleiders en docenten vergroten en je zo ondersteunen in jouw taken en verantwoordelijkheden aangaande de beroepspraktijkvorming. Het is van groot belang dat wij samen zorgen voor een hoge kwaliteit van de instroom van jongeren in de sector. 

Het programma ziet er als volgt uit:

Workshop Herman Kruis: De coach van de 21e eeuw
Herman Kruis is een van de meest succesvolle sportcoaches aller tijden. Van 2001 t/m 2008 werd hij met de dames van Den Bosch Landskampioen én Europees kampioen. In 2007 werd hij wereldkampioen met het Nederlands dames zaalhockeyteam en in 2009 Europees kampioen met de Nederlandse veldhockeydames. Daarnaast is hij hoofd opleidingen bij de European Hockey Federation en directeur van het Johan Cruijff College te Roosendaal.


Workshop DRIVE door Sectorinstituut Transport en Logistiek 
De afkorting DRIVE staat voor Droombaan, Relax, Inkomen, Verandering en Energie. DRIVE laat je stilstaan bij deze onderwerpen. Met DRIVE kom je er achter waar de leerling energie van krijgt en waar hij of zij misschien wakker van ligt. Maar belangrijker nog: hoe kunnen jij en de leerling de regie nemen, nu en in de toekomst?


Rondleiding door school
In februari van dit jaar is de school voor Transport en Logistiek van het Summa College verhuisd van de Frederiklaan naar een modern schoolgebouw aan de Furkapas in Eindhoven. Deze school is objectief gezien één van de meest ‘groene’ gebouwen van Nederland met een magazijn van 1600 m2 dat volop in ontwikkeling is.

De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.


Aanmelden

Om aan te melden stuurt u een e-mail naar ydjong@stlwerkt.nl o.v.v. POB Eindhoven. Vermeld hierin jouw contactgegevens en reserveer de datum in jouw agenda! Na aanmelding ontvang je een bevestiging.