Ze heeft het er dik naar haar zin. “Ik heb hier al van alles gedaan. En het is allemaal hartstikke leuk om te doen.

 

Lees ook: STL zet vrouw centraal in magazine

Wagens lossen, pallets stapelen in het magazijn, pickwerk, scannen, etiketteren, noem het maar op. Nee, daar heb ik geen opleiding voor gevolgd, maar wel voor het besturen van de heftruck, de reachtruck en de hoogwerker. Ik werk al bijna mijn hele leven in de logistiek en vroeger leerde je zoiets al doende. Nu heb je daar een certificaat voor nodig.

 

Momenteel werk ik in het warehouse op de schoenenafdeling als allround medewerker. Ik zorg er onder andere voor dat orders compleet en netjes verstuurd worden naar de ontvangers. Ik werk van 6.00 tot 15.00 uur. Toen mijn zoon nog klein was, begon ik later. Net als nu werkte ik fulltime. Mijn man bracht hem dan naar school, en mijn schoonzus paste op of een buurvrouw. Dat ging perfect. En als er iets was, viel er altijd iets te regelen bij GVT. Toen ik hier begon, was ik een van de weinige vrouwen. Op dit moment zie je in het bedrijf steeds meer dames, ook op de wagens. Dat is gezellig.

 

Je praat dan over net even wat anders. Op mijn afdeling werk ik bijna alleen met mannen. Ze zijn allemaal jonger dan ik, maar het is een heel fijn team. Ze helpen mij graag, bijvoorbeeld bij het lossen van dozen uit een container. Dan moet ik toch een beetje uitkijken. Ik moet tenslotte nog even mee hè! Nou, dat gaat mij hier wel lukken hoor.”