Door Yvette de Jong op 22 december 2020

Terugblik

Een jaar waarin ons leven totaal overhoop werd gehaald. We kennen allemaal wel iemand die getroffen is dit jaar op wat voor een manier dan ook. Soms was er geen lichtpuntje te vinden. Heb je nog vertrouwen in de toekomst? In je baan, in je bedrijf? Ben jij misschien ook op zoek naar dat lichtpuntje?


2021

Kunnen we met de kennis van afgelopen jaar ook leren in het nieuwe jaar? Duurzame inzetbaarheid, duurzame materialen, duurzaam.....de kranten staan er vol van. We kunnen er geen genoeg van krijgen om erover te praten, maar gaan we na dit jaar dan echt zuiniger met elkaar om? En met wat we hebben?


Wat kan wel?

Betrokkenheid begint met begrip. We blijven verbonden met elkaar door in gesprek te gaan en te blijven.  Met de juiste middelen en talent ontstaan mooie dingen. Creativiteit komt vrij als talent wordt benut. We bewegen meer om vitaal te blijven. Een hoop mogelijkheden ook in deze tijd. Een jaar om dankbaar te zijn voor wat we nog steeds hebben, onze vrijheid.

Ik hoop dat we in de loop van volgend jaar elkaar weer kunnen ontmoeten op transportdagen in het land, Truckstar, de Wereldhavendagen en op onze werkgevers- en werknemersbijeenkomsten.

Een blog met veel vragen, de antwoorden moet ik je helaas schuldig blijven, maar misschien heb je die zelf wel. Laat het me weten.

Ik wens je een veilig en gezond 2021 toe!

PS
*Betekenis vuurtoren volgens de Van Dale: toren aan de kust met sterk licht om de schepen een veilige vaart te verzekeren.
Yvette de Jong

Yvette de Jong

Ik ben benieuwd naar jouw reactie op mijn blog. Vind je het leuk om hierover mee te praten? Stuur me gerust een mailtje!