Door Yvette de Jong op 11 juli 2019

Op vakantie namen wij vaak een verrekijker mee. Hij had het altijd over een ‘verderkijker’. Ik heb het maar zo gelaten, vond het een mooi bedacht van hem. Inmiddels is hij 23 en verder gekeken heeft hij. Dit jaar rondt hij de universiteit af. Hoe trots kan je zijn! 

En wat denk je, jaren later: We staan dit jaar met  een heuse verderkijktoren op het Truckstar Festival in Assen! Verder kijken is belangrijk, maar voor mij ook een terug denk momentje

Je ziet het overal staan duurzame inzetbaarheid, hoe haal ik mijn pensioen, hoe blijf ik fit. Maar hoe doe je dat? Tja, daar heb ik het antwoord ook niet zo 1, 2, 3 op. 
 

Sta je stil of kijk je verder?

Het is natuurlijk voor iedereen verschillend. Uiteindelijk ben jij degene die het moet doen. En hoe trots kan je dan zijn?
 

Hoe was jouw dag vandaag?

Op 27 en 28 juli sta ik samen met mijn collega’s op het Truckstar Festival. Kom eens langs! Ik spreek je graag over hoe was jouw dag vandaag. Misschien voor jouw bewustwording over jouw verderkijken. 
Of een praatje over de grote familie van het Truckstar Festival. De grote familie die een gezamenlijk passie heeft voor trucks. 
 

Haal meer uit jezelf!

Hoe krijg je meer plezier, meer verantwoordelijkheid en meer energie in je werk en privé? En wil je dat wel? Of wil je helemaal niet verderkijken?

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!
 

Verderkijker

Heb je helemaal geen zin om hierover te praten. Ook goed. Dan ben je ook van harte welkom. Beklim de toren met een verderkijker en geniet van het uitzicht over het Truckstarterrein. 

Hopelijk zie ik je dan!
 
Yvette de Jong

Yvette de Jong

Ik ben benieuwd naar jouw reactie op mijn blog. Vind je het leuk om hierover mee te praten? Stuur me gerust een mailtje!