Door Edward den Otter op 22 maart 2021

Oefenwedstrijden, kwalificatiewedstrijden voor EK’s en WK’s, maar vooral de uitwedstrijden in Europa zijn een feestje en een genot om naar af te reizen. Korte tripjes waar je naar uitkijkt, intens van geniet en ook weer met een glimlach op terug kijkt. Ik hou ervan!
 
Uiteraard zijn deze wedstrijden, laat staan de buitenlandse tripjes, In de huidige situatie waar we in leven niet meer aan de orde.
 
Gisteravond stuurde Marc een bericht in de Oranje app, waar inmiddels ook mijn schoonvader aan toegevoegd is, dat er tijdens de kwalificatiewedstrijd Nederland-Letland 5.000 supporters aanwezig mogen zijn, omdat het is aangemerkt als een Fieldlab evenement.

Vanmorgen dus vroeg achter de computer om te proberen in aanmerking te komen voor 3 van de 5.000 beschikbare kaartjes. Met een harde “”Yes”” had mijn vrouw in de gaten dat de tickets binnen waren en we zaterdag met z’n drieën naar het stadion mogen. Uiteraard zitten hier strenge voorwaarden aan en moet je net voor de wedstrijd nog even het wattenstaafje trotseren maar als het goed is mogen we daarna de Johan Cruijff Arena weer in.
 
Dat we meedoen aan dit Fieldlab onderzoek is natuurlijk hartstikke goed en nobel, maar eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik vooral aan dit onderzoek meedoe omdat ik HEEL erg veel zin heb om weer een evenement te bezoeken.
 
Met regelmaat organiseert  STL een Facebook Live event. Hierin informeren we aanstormend talent omtrent hun nieuw te kiezen (passende) opleidingen. Kortom, het seizoen is begonnen.
Kijk op onze Facebook pagina naar het eerstvolgende Facebook Live Event.
 
Prettige wedstrijd…
Edward den Otter

Edward den Otter

Ik ben benieuwd naar jouw reactie op mijn blog. Vind je het leuk om hierover mee te praten? Stuur me gerust een mailtje!