Door Yvette de Jong op 4 juli 2016

Werk en vakantie

Afgelopen maand de laatste transportdagen voor mijn vakantie gehad. Hebben we alles bij ons? Zijn we niets vergeten? Hebben we ons goed voorbereid? Herken je al deze dingen niet alleen in je werk maar ook als je op vakantie gaat? Allemaal vragen die dan door je hoofd gaan. 


 

Eén passie

Het is altijd leuk een transportdag in de regio. Je ontmoet mensen die gezamenlijk één passie hebben, transport en logistiek. Dat is ook zo als je op vakantie gaat. Daar op de plek van je bestemming ontmoet je mensen die het leuk vinden om met vakantie te zijn. Op zo’n dag spreek je mensen die hun verhaal willen vertellen. Wat ze leuk vinden aan hun werk. Wij delen dat met collega-werknemers in de transport en logistiek op onze Facebookpagina of op onze website

 
 

Relatie


Weet jij eigenlijk wel waar het Sectorinstituut voor staat? Wat wij voor jou kunnen doen? Op vakantie spreken we mensen en weten we in een korte tijd veel van de ander. En blijft het vaak bij dat ene moment. Bij ons blijft het niet bij dat ene moment. 

Bij ons kun je altijd terecht. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Ga naar onze website of bel voor direct contact naar 088-2596111.

 

Ontmoeting

Ben je toevallig in de buurt van Assen op vakantie? Dan ontmoet ik je graag op het Truckstar Festival op 30 en 31 juli. En spreken we elkaar over jouw passie!

 

Een fijne vakantie!


Yvette de Jong
medewerker communicatie