Online systemen

Online systemen
Op deze pagina vind je een overzicht van diverse systemen die je mogelijk gebruikt in combinatie met onze diensten en producten.

Code95 Check

Het is voor werkgevers en chauffeurs in de sector Beroepsgoederenvervoer en in het eigen vervoer van cruciaal belang om een overzicht te hebben van nascholingsuren die door de chauffeur gevolgd zijn.

Inloggen Code95 Check

RI&E

Door een risico inventarisatie en evaluatie (RIE of RI&E) op te stellen krijg je zicht op de arbeidsrisico's voor jouw medewerkers en kun je gerichte maatregelen nemen om zo de risico’s voor personeel en bedrijf terug te dringen.

Inloggen RI&E

STL Praktijkleren

Heb je één of meer leerling-werknemers van het Sectorinstituut in dienst? Op STL Praktijkleren kun je heel eenvoudig de subsidie praktijkleren aanvragen. Snel, gemakkelijk en helemaal gratis!

Inloggen praktijkleren

Aanmelden opleiding of training

Het zoeken naar en aanmelden voor een opleiding doe je makkelijk en snel zelf. Je vindt hier o.a. trucksimulatie en praktijkopleiders trainingen.

Inloggen

Urendeclaratie / goedkeuren

Het portaal voor leerling-werknemers om uren te declareren en voor leerbedrijven om declaraties goed te keuren.

Inloggen urendeclaratie

SOOB subsidiepunt

Als werkgever kun je subsidie aanvragen voor branche kwalificerende opleidingen, verplichte nascholing en rijopleidingen.

Inloggen SOOB subsidiepunt

Mobiliteitscentrum

Het Mobiliteitscentrum begeleidt werkzoekende chauffeurs, kraanmachinisten, planners en logistiek leidinggevenden bij het vinden van een nieuwe baan. Log in op “Mijn Mobiliteitscentrum” om te solliciteren op de nieuwste vacatures.

Inloggen Mijn Mobiliteitscentrum

Verzuimsysteem

Inloggen in het verzuimsysteem van het Sectorinstituut. In het verzuimsyteem kun je het verzuim registreren, monitoren en rapportages over het verzuim in jouw organisatie genereren.

Inloggen Verzuimsysteem

Toolboxen

Met de toolboxen kun je je kennis over veilig werken opfrissen. Klik hier om in te loggen in de toolboxomgeving. Geen inloggegevens? Vraag ze bij je werkgever aan.

Toolboxen Transport en Logistiek

Beheeromgeving toolboxen

Met de toolboxomgeving kunnen uw werknemers hun kennis over veilig werken opfrissen. Klik hier om de toolboxen voor uw werknemers te beheren.

Beheeromgeving Toolboxen

BBL houdt in dat je 1 dag in de week naar een mbo gaat en 4 dagen werkt bij een leerbedrijf. Weet je zeker dat dit is wat je zoekt? Zo ja, ga dan zeker door.
Zo niet, bekijk dan onze vacatures. Misschien vind je jouw toekomstige baan hier.

Stuur een bericht

Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Versturen

Contact informatie

Bellen kan tijdens kantooruren
Bezoekadres
Kampenringweg 43
2803 PE Gouda