"Volop mogelijkheden"

Ik ben bij het Sectorinstituut Tranpsort en Logistiek (STL) helemaal op mijn plek. Het is de werkgever waar ik tot nu toe het langst heb gewerkt. Ik was in het verleden manager in de reisbranche, commercieel medewerker bij een makelaar en secretaresse bij verschillende organisaties. Nu staat er projectmanager op mijn visitekaartje. Het is alweer de derde functie die ik hier in zeven jaar heb. Je krijgt bij STL echt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Ik heb mij hier nog geen moment verveeld. Mijn projecten beslaan een breed terrein al zijn ze natuurlijk altijd gericht op de transport en logistiek. Ik werk nu aan een project om laaggeletterdheid bespreekbaar te maken in onze sector en bedrijven daarvoor handvatten te bieden. Daarnaast ontwikkel ik toolboxen om de kennis bij werknemers in de sector over veilig werken op te frissen.

 

"Veelzijdig werk"

De opdrachten en ideeën voor de projecten komen van het management of de sociale partners. Ik schrijf vervolgens het projectplan en stel een team samen dat meestal bestaat uit twee tot tien deskundigen. Mijn taak is ervoor te zorgen dat we op tijd leveren wat we hebben afgesproken. Ik werk met veel verschillende mensen uit diverse disciplines zowel intern als extern zoals onderwijskundigen, transportspecialisten, onderzoeksbureaus, maatschappelijke organisaties, communicatiedeskundigen,  IT´ers, noem maar op.

 

"Regelen en organiseren"

Mijn rol is veelal monitoren, regelen en organiseren. Dat laatste doe ik ook het liefst in mijn vrije tijd. Ik ben klassenouder op de school van mijn twee kinderen en teammanager op hun hockeyclub. Bij STL ben ik ook nog secretaresse van de or, verantwoordelijk voor de tijdschriftabonnementen en gastvrouw op de bijeenkomsten voor de praktijkopleiders die bij bedrijven de leerlingen begeleiden. Van dat laatste word ik echt helemaal gelukkig.