Wil je veel vrijheid in hoe jij je werk doet? Werk je graag zelfstandig? In een inspirerende werkomgeving? Met een platte en transparante organisatiestructuur? Dan is werken bij Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) een goede keuze. Hou je ons in de gaten?

Verhalen van collega's over werken bij STL kun je hier lezen. 

Of neem alvast een kijkje in ons kantoor in Gouda in het filmpje hieronder!


 

Vacatures 

Op dit moment hebben wij geen vacatures.


Ontwikkel jezelf 

Een kennisorganisatie als STL investeert natuurlijk in jouw kennis. Wij reserveren jaarlijks een opleidingsbudget voor je. Hiermee kun je vakinhoudelijke trainingen volgen, maar ook trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kunnen medewerkers zich ontwikkelen in de STL academie, een online leeromgeving. Met de academie geven we medewerkers de kans om regie te houden op hun eigen duurzame inzetbaarheid, zowel vanuit zakelijke als persoonlijke interesse. Hierdoor hebben medewerkers de mogelijkheid om te werken aan competenties die zijzelf, of de wereld om hun heen, belangrijk vinden.  


Werksfeer

Bij STL heerst een informele werksfeer. Medewerkers lopen makkelijk bij elkaar binnen. Gelijkwaardigheid is bij ons erg belangrijk. Onze personeelsvereniging ‘Laad Los’, organiseert feesten en (actieve) uitjes wat de goede sfeer versterkt.

 

Sollicitatie en selectieprocedure

Is er een vacature die je aanspreekt? We leren je graag kennen! Stuur je motivatiebrief en cv per mail naar hrm@stlwerkt.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van een van onze HR adviseurs Eva of Angelique.

Wanneer er een match is tussen jouw profiel en de vacature, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Bij dit kennismakingsgesprek zijn de manager van de afdeling en een toekomstige collega aanwezig. Zijn beide partijen na het eerste gesprek enthousiast? Dan volgt er een tweede gesprek en vragen we je om de Management Drives-vragenlijst in te vullen. Deze korte online vragenlijst geeft een beeld van wat jouw drijfveren zijn in het werk. Naast de Management Drives-vragenlijst wordt er voor sommige functies een assessment afgenomen. 

Bij het tweede gesprek is weer de manager van de afdeling aanwezig en een adviseur HRM. De adviseur HRM bespreekt in dit gesprek de resultaten van de Management Drives-vragenlijst en eventueel het assessment. Wanneer zowel STL als jij na het tweede gesprek enthousiast zijn, neemt de adviseur HRM contact met je op om de arbeidsvoorwaarden te bespreken.

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. In het kader van de privacy wetgeving, lichten wij hierbij toe op welke wijze wij de privacywetgeving volgen op het moment dat je bij ons solliciteert.

 

Werken in de sector transport en logistiek?

Als jij op zoek bent naar een baan als bijvoorbeeld chauffeur, kraanmachinist, planner, logistiek teamleider of -manager, kun je via STL gemakkelijk een baan vinden. Ons Mobiliteitscentrum helpt werkgevers en werknemers elkaar te vinden in de sector transport en logistiek. Onze adviseurs kunnen je ook begeleiden in het sollicitatieproces. Zij hebben hier veel ervaring mee en kennen de transportsector erg goed. Op zoek naar vacatures in transport en logistiek? Je vindt ze hier!