Wil je veel vrijheid in hoe jij je werk doet? Werk je graag zelfstandig in een inspirerende werkomgeving met een platte en transparante organisatiestructuur? Dan is werken bij Sectorinstituut Transport en Logistiek voor jou een goede keuze.


Vacatures bij het Sectorinstituut

Wat leuk dat je bij ons zou willen werken, we zijn op zoek naar
een aantal nieuwe collega's: 

Ontwikkel jezelf bij het Sectorinstituut

Een kennisorganisatie als het Sectorinstituut Transport en Logistiek investeert natuurlijk in jouw kennis als medewerker. Wij reserveren jaarlijks een opleidingsbudget voor je. Hiermee kun je vakinhoudelijke trainingen volgen, maar ook trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Elk jaar maak je bij ons planningsafspraken met jouw leidinggevende. Deze afspraken bestaan uit resultaatafspraken en ontwikkelingsafspraken. De ontwikkelingsafspraken gaan bijvoorbeeld over de opleidingen of trainingen, die je dat jaar volgt. Resultaatafspraken kunnen alleen voor jou zijn, maar ook met de afdeling of met de hele organisatie.

Bij het Sectorinstituut heerst een informele werksfeer. Medewerkers lopen makkelijk bij elkaar binnen. Gelijkwaardigheid is bij ons erg belangrijk. En onze personeelsvereniging ‘Laad Los’, organiseert feesten en (actieve) uitjes wat de goede sfeer versterkt.

 

Sollicitatie en selectieprocedure

Wil je graag bij ons werken of is er een vacature die je aanspreekt? Stuur je motivatiebrief en cv per mail naar hrm@stlwerkt.nl. Je ontvangt van de afdeling HRM zo snel mogelijk een reactie.

Als wij denken dat je geschikt bent voor de vacature, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Bij dit kennismakingsgesprek zijn de manager van de afdeling en een toekomstige collega aanwezig. Is het eerste gesprek goed verlopen, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek en vragen we je om de Management Drives-vragenlijst in te vullen. Deze korte online vragenlijst geeft een beeld van wat jouw drijfveren zijn in het werk. Bij het tweede gesprek is weer de manager van de afdeling aanwezig en een adviseur HRM. De adviseur HRM bespreekt in dit gesprek de resultaten van de Management Drives-vragenlijst. Als jij gekozen wordt, neemt de adviseur HRM contact met je op om de arbeidsvoorwaarden te bespreken.

 

Privacy

In het kader van de privacy wetgeving, lichten wij hierbij toe op welke wijze wij de privacywetgeving volgen op het moment dat je bij ons solliciteert.

 

Eerlijke werksfeer

Het Sectorinstituut vindt het erg belangrijk dat ieder bedrijf zich bewust inzet voor een eerlijke en oprechte werksfeer. En daar hoort een goede klokkenluidersregeling bij. Werkgevers met meer dan 50 personen in dienst zijn sinds 1 juli 2016 wettelijk verplicht om een klokkenluidersregeling te hebben. Hierin moet onder andere staan hoe een organisatie omgaat met interne meldingen van (vermoedelijke) misstanden en bij wie dit kan worden gemeld. De klokkenluidersregeling Sectorinstituut Transport en Logistiek vind je hier.

 

Werken in de sector transport en logistiek?

Als jij op zoek bent naar een baan als bijvoorbeeld chauffeur, kraanmachinist, planner, logistiek teamleider of -manager, kun je via het Sectorinstituut gemakkelijk een baan vinden. Ons Mobiliteitscentrum helpt werkgevers en werknemers elkaar te vinden in de sector transport en logistiek. Onze adviseurs kunnen je ook begeleiden in het sollicitatieproces. Zij hebben hier veel ervaring mee en kennen de transportsector erg goed. Op zoek naar vacatures in transport en logistiek? Je vindt ze hier!