Wil je vrijheid in hoe jij werkt? Werk je graag zelfstandig? In een inspirerende werkomgeving? In een open organisatie met korte lijntjes en een collegiale sfeer? Kom dan werken bij STL, Sectorinstituut Transport en Logistiek.

Zo solliciteer je

In zes stappen ga jij naar jouw nieuwe baan:

  1. Zie je een leuke vacature? Stuur je motivatiebrief en cv naar hrm@stlwerkt.nl
  2. Zien wij een match? Dan heb je een kennismakingsgesprek met de afdelingsmanager en een toekomstige collega.
  3. Zijn ze enthousiast? Dan vul je de Management Drives-vragenlijst in. Deze geeft een beeld van jouw drijfveren. Soms krijg je ook een assessment.
  4. Dan volgt het tweede gesprek met de afdelingsmanager en een adviseur HRM. Die laatste bespreekt de resultaten van de Management Drives-vragenlijst.
  5. Is iedereen enthousiast? Dus jij ook? Dan neemt de adviseur HRM contact op om de arbeidsvoorwaarden te bespreken.
  6. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Het is tijd voor je eerste werkdag.


Privacy

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. Dat doen we zo.


Waarom werken bij STL?

Dat kun je het beste vragen aan je toekomstige collega’s: lees hun ervaringen. Bij STL is de werksfeer informeel. Collega’s lopen bij elkaar binnen. En: we organiseren regelmatig feesten en (actieve) uitjes. Jezelf ontwikkelen? Ook dat kan bij STL. Elk jaar krijg je opleidingsbudget. Hiermee volg je vakinhoudelijke trainingen, maar ook persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Ook kun je je ontwikkelen in de STL Academie, een online leeromgeving.


Niet werken bij ons op kantoor, maar wél in de sector?

Zoek jij werk als bijvoorbeeld chauffeur, kraanmachinist, planner, logistiek teamleider of manager? Dan helpen wij je een baan te vinden. Ook kunnen we je begeleiden in het sollicitatieproces. Bekijk alle vacatures in transport en logistiek!