29 september 2021

Locatie: werkzaam in de regio, standplaats huisadres| niveau hbo/wo | 40 uur per week | salaris: € 3.547 tot € 5.180 bruto op  fulltime basis | reageren tot en met 15 oktober 2021 
 

Aanleiding

De wereld om ons heen verandert en STL verandert mee. De afdeling Relatie & Advies (R&A) heeft als doel om bij te dragen aan duurzame, lange termijnrelaties met onze klanten in de sector transport en logistiek, om zo deze klanten te helpen hun organisatiedoelen te realiseren. Dat doen we door samen met hen te werken aan HR oplossingen van vandaag en morgen. Preventie is daar een wezenlijk onderdeel van. 

Team preventie is onderdeel van de afdeling R&A en is met 4 adviseurs preventie verantwoordelijk voor het verzorgen van kennis, informatie, advies, relatiebeheer en dienstverlening rondom het onderwerp preventie. Als adviseur preventie richt je je voornamelijk op het informeren, adviseren en inhoudelijk ondersteunen van organisaties en instanties, werkgevers en werknemers over arbeidsomstandigheden in het algemeen en preventievraagstukken in het bijzonder, onze kennis vormt de basis voor on ze dienstverlening. Wegens pensionering van één van onze adviseurs staat deze boeiende functie nu vacant. 


Wat je doet

 • Je geeft advies en inhoudelijke ondersteuning aan onze klanten (50-100 medewerkers) op directieniveau over het onderwerp preventie, met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers.
 • Je stelt in samenspraak met de klant een plan van aanpak op, voert hier regie over en maakt het effect van jouw advies aantoonbaar.
 • Je signaleert trends en ontwikkelingen op het aandachtsgebied en draagt proactief bij aan het actualiseren en (door)ontwikkelen van sector brede projecten, specifieke producten en diensten. 
 • Je hebt een brede blik op het vakgebied en weet aanpalende disciplines te integreren in je werk.
 • Je vertegenwoordigt STL, waarbij je een relevant netwerk opbouwt en onderhoudt en je tevens acteert op het niveau van sociale partners en het ministerie van SZW. 
 • Je levert een bijdrage aan stakeholdermanagement en de voorbereiding van vergaderingen met sociale partners en weet draagvlak te creëren voor beleid. 


5 redenen waarom dit iets voor jou is

 1. Je hebt een hbo/wo opleiding; geregistreerd in arbeidshygiëne, veiligheidskunde of vergelijkbaar. 
 2. Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en kan op strategisch niveau acteren.
 3. Je bent op de hoogte van de laatste stand van de techniek, wetgeving en wetenschap.
 4. Je bent bij voorkeur woonachtig in de provincie Noord-Brabant en beschikt over een rijbewijs.
 5. Je ziet kansen om met jouw kennis de dienstverlening van STL op een hoger plan te tillen.
 

Hier kom je terecht

STL is opgericht door sociale partners in de sector transport en logistiek om te zorgen voor voldoende instroom en duurzame inzetbaarheid van vakbekwaam personeel. Zo ondersteunen we werkgevers op het gebied van personeel en organisatie. Daarnaast kunnen werknemers bij ons terecht voor informatie en ondersteuning bij hun loopbaan in de sector - van leerling tot pensioen. Een open, informele en ambitieuze organisatie die veel investeert in het welzijn en de ontwikkeling van haar medewerkers.
 

Wat bieden wij je:

Beloning:

Naast salaris krijg je van ons een vrij te besteden budget, opgebouwd uit je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof. Je kan hierdoor maandelijks (opsparen is ook een mogelijkheid) kiezen voor geld of vrije tijd. Bij deze functie hoort een leaseauto.


Ontwikkeling:

Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Zo hebben we een online STL academie waarin onze medewerkers aan zowel hard skills als soft skills kunnen werken daarnaast is er een opleidingsbudget.

Een goede start:

Een introductieperiode waarin je de tijd krijgt de werkzaamheden eigen te maken en je collega’s te leren kennen.
 

Jouw sollicitatieprocedure:

 

Reageren doe je zo:

We willen graag met jou in gesprek over je motivatie en ambitie voor deze vacature. Je mag je cv en motivatiebrief sturen naar Wendy Bezemer.  Reageren kan tot 15 oktober 2021 via wendy.bezemer@fygi.nl. Wendy is de externe recruitment consultant voor STL. Ook voor  vragen over de procedure kun je met Wendy contact opnemen via 06-29321712
 
Inhoudelijke vragen?

Wil je inhoudelijk meer informatie over de functie? Neem gerust contact op met Jos (Manager Relatie en Advies) via 06-10572361 of jtielemans@stlwerkt.nl