7 april 2021

Regio Nijmegen, voorlopig voornamelijk vanuit huis | HBO – niveau | fulltime | tijdelijk voor 6 maanden | € 3.100 - € 4441 of op ZZP basis| Reageren kan tot 20 april a.s.
 

Wat je doet:

De adviseurs buitendienst BBL zijn de spil tussen (aankomend) leerling-werknemer die bij ons in dienst treden, het leerwerkbedrijf en de opleidingsinstelling. De adviseur draagt zorg voor in- en doorstroom van leerlingen, werkzoekenden en werknemers in de sector.
 • Het voorlichten, selecteren en bemiddelen van nieuwe leerling-werknemers naar leerbedrijven.
 • Het volgen/borgen van de voortgang van de leerlingen op school en bij het leerbedrijf.
 • Het adviseren en informeren van bedrijven over de leerwerktrajecten en actief werven van leerwerkplekken of nieuwe leerbedrijven.
 • Het adviseren van leerbedrijven m.b.t. hun rol als werkgever en het signaleren van behoefte bij deze bedrijven.
 • Het actief onderhouden van de relaties en het uitbreiden van een goed netwerk, waaronder het onderhouden van warme contacten met samenwerkingspartners zoals de scholen, UWV, SBB en TLN.
 
Wegens de vervanging van een zieke collega betreft het een tijdelijke functie voor de duur van maximaal 6 maanden, voor de regio Nijmegen.  
 

Redenen waarom dit iets voor jou is:

 1. Relevante ervaring met de focus op detacheren/uitzenden, onderwijs (jongeren) of HR in sector T&L.
 2. Praktisch en probleemoplossend ingesteld.
 3. Affiniteit met de doelgroep mbo studenten en de sector transport en logistiek.
 4. Je vind het leuk om zelfstandig te werken.
 5. Woonachtig in omgeving Nijmegen.
 6. In bezit van rijbewijs B.
 

Hier kom je terecht:

STL is opgericht door sociale partners in de sector transport en logistiek om te zorgen voor voldoende instroom en duurzame inzetbaarheid van vakbekwaam personeel. Zo ondersteunen we werkgevers op het gebied van personeel en organisatie. Daarnaast kunnen werknemers bij ons terecht voor informatie en ondersteuning bij hun loopbaan in de sector - van leerling tot pensioen.
 
Het team van adviseurs bestaat uit achttien collega’s en wordt aangestuurd door Lutze de manager buitendienst BBL. De adviseurs werven, bemiddelen en begeleiden jaarlijks 1100 mbo-studenten die een BBL-opleiding in transport en logistiek volgen. Zij werken solistisch in een regio waar zij onze ambassadeurs zijn, maar werken intern samen met de adviseurs binnendienst BBL. De meerderheid van het team heeft een achtergrond in de uitzendbranche. Ons team is enthousiast, klantgericht, zeer collegiaal en we houden van aanpakken. Wij vergaderen iedere acht weken en zien elkaar daarnaast in één-op-één overleg. Verder volgt het team door het jaar trainingen workshops om zich zelf te blijven ontwikkelen.


Jouw sollicitatieprocedure:

Reageren doe je zo:

We willen graag met je kennismaken via een motivatiebrief en cv. Deze mag je versturen naar Angelique (HRM@stlwerkt.nl). Reageren kan tot 20 april 2021. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Angelique via 088-2596135.
 

Inhoudelijke vragen?

Wil je meer inhoudelijk informatie over de functie? Neem gerust contact op met Lutze (manager werk), via lvdploeg@stlwerkt.nl of 088-2596165.