12 januari 2021

Locatie: voorlopig vanuit huis en dadelijk vanaf locatie Gouda | wo | 32 tot 40 uur | salaris 3.950 tot 5.823 euro bruto op fulltime basis
 

Aanleiding

De wereld om ons heen verandert, en STL verandert mee. Met de afdeling Marketing en Innovatie (M&I) willen we de klantbediening voor werkgevers en -nemers in de sector transport en logistiek continu verbeteren. We willen dat ze loyaal en tevreden zijn. je bent echt een verbinder en een mensenmens. Waarom is dit belangrijk? Jij zorgt binnen STL voor draagvlak en verandering. Jij hebt dus als manager productmanagement en innovatie een heldere visie op productmanagement en jij bedenkt het innovatiebeleid. Samen met drie andere productmanagers ga jij werken in een vernieuwd team van ongeveer twintig collega's. Een vernieuwd team, betekent ook dat jij zelf je functie gaat vormgeven.


Wat je doet

 • Je bent verantwoordelijk voor de afstemming van klantbehoeften, bedrijfsstrategie en productfamilies, vanuit een concrete visie op productmanagement en integrale klantbediening voor werkgevers én werknemers.
 • Je implementeert een generieke werkwijze voor productmanagement.
 • Je stimuleert vernieuwing door externe ontwikkelingen met de opdracht van STL te verbinden.
 • Je brengt lijn in de projecten kalender en stuurt op resultaten.
 • Je geeft coachend leiding aan collega’s (die jou de inhoud geven) en stimuleert persoonlijk leiderschap.
 • Je creëert draagvlak voor agile werken binnen STL.
 • Je rapporteert over realisatie van productplannen en over de voortgang van projecten.


5 redenen waarom dit iets voor jou is

 1. Je hebt een coachende managementstijl gericht op sociale innovatie en je hebt ervaring met verandermanagement.
 2. Je weet wat er nodig is om agile werken te realiseren.
 3. Je bent een verbinder en een mensenmens. Je wilt alle neuzen dezelfde kant op hebben.
 4. Je hebt een brede blik om binnen en buiten te kunnen verbinden en je krijgt energie van verandering.
 5. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en oog voor de belangen van anderen.


Hier kom je terecht

STL zorgt voor instroom en duurzame inzetbaarheid van vakbekwaam personeel in de sector transport en logistiek. STL werkt voor mens en werk in transport en logistiek. STL is opgericht door sociale partners in de sector om te zorgen voor voldoende instroom van nieuwe mensen én voor behoud en doorstroom van vakbekwame professionals. Het Sectorinstituut faciliteert werkgevers en werknemers om hiermee gericht samen aan de slag te gaan. Dat lukt alleen als we samen met elkaar in beweging komen en blijven.


Jouw afdeling bij STL

Je gaat aan de slag binnen de afdeling Marketing & Innovatie (M&I). Een afdeling die bezig is met de toekomst. Met de behoeften van onze klanten: werkgevers én werknemers. Met (online) producten en diensten die verschil maken en de sector verder helpen. Je collega's bij Marketing en Innovatie houden zich bezig met onderzoek naar arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid, het bieden van inzicht in klantwaarde en het voeren van regie op het verhogen van de loyaliteit en tevredenheid. Je wordt aangestuurd door de manager Marketing.

Wat deze functie nog extra uitdagend maakt is dat het een nieuwe functie betreft binnen een vernieuwende afdeling. Je gaat deze functie zelf nog vorm geven en is het belangrijk dat je zelf startend vermogen hebt. Je gaat aan de slag samen met nog ongeveer twintig andere collega's werkzaam op de afdeling Marketing en Innovatie. STL heeft de ambities van een groot bedrijf, maar kent gezien haar omvang korte lijnen een informele sfeer en volop uitdaging. In deze rol heb je met vrijwel iedereen te maken: de eindgebruikers zijn collega’s, super-users en MT-leden. Dat maakt jouw baan ook zo afwisselend én uitdagend!


Wat wij bieden

Word jij onze nieuwe collega? Dan bieden we jou een jaarcontract met kans op verlenging in de vorm van een vast contract. En daarbij:

 • Een fijne werksfeer in een gemotiveerd vernieuwend team in een informele organisatie.
 • Een salaris tussen € 3.950,- en €5.823,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van achtergrond en ervaring.
 • 27 vakantiedagen, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (6,85%).
 • Aantrekkelijke pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
 • Veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling middels opleidingen en trainingen.
 • Standplaats is het hoofdkantoor in Gouda. Momenteel werken we uiteraard vanuit huis. Wanneer werken op kantoor weer mogelijk is, kun je in overleg 1 of 2 dagen thuis werken.


Reageren doe je zo

We willen graag met je kennismaken via een motivatiebrief en cv. Deze mag je versturen via de link op deze pagina. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Wendy Bezemer via 06-29321712.
 

Inhoudelijke vragen?

Wil je meer inhoudelijk informatie over de functie? Neem gerust contact op met Karin Schoneveld, bereikbaar op 06-53824378 of kschoneveld@stlwerkt.nl.