WO  |  Heel Nederland  |  minimale ureninzet van 300 uur jaar  |  zzp  |  Reageren tot 1 september 2019
 

Aanleiding voor de vacature

Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) heeft een nieuwe verzuim- & re-integratie propositie neergezet. Deze nieuwe propositie is innovatief en efficiënt van opzet en uiteraard compliant met de wet- en regelgeving. Het nieuwe verzuim team onderhoudt relaties met o.a. (potentiële) werkgevers en werknemers en werkt nauw samen met andere teams binnen STL, die zich richten op preventie en duurzame inzetbaarheid. Het verzuim- & re-integratie team bestaat uit Praktijk Ondersteuner Bedrijfsartsen (POB), een Medisch Adviseur/Bedrijfsarts, een afdeling support & administratie en externe Bedrijfsartsen die regionaal actief zijn. 
 
Wij zoeken voor onze dynamische sector meerdere bedrijfsartsen door heel Nederland, die samen met ons willen werken aan de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers van onze opdrachtgevers. We vragen commitment om je te binden aan en te verdiepen in onze mooie sector. Wij garanderen onze ZZP-bedrijfsartsen een vaste ureninzet van minimaal 300 uur per jaar, bieden een marktconform honorarium, en deelname aan na-  en bijscholing. Zo zorgen wij ervoor dat “onze” bedrijfsartsen specifieke kennis hebben en houden over de sector, zodat zij werknemers en werkgevers gericht kunnen adviseren en ondersteunen.
 

Wat je doet

  • Je onderzoekt en analyseert verzuimsituaties bij werknemers in de sector transport en logistiek (onze klanten) en ondersteunt het proces om deze op te lossen.
  • Naast reguliere begeleiding van medewerkers heb je een adviserende rol bij werkgevers.
  • Je werkt binnen een geborgd proces van taakdelegatie nauw samen met de POB. De mate van taakdelegatie wordt door de bedrijfsarts bepaald
  • Periodiek overleg met de samenwerkende POB’er is een onderdeel van de cyclus. Er is een vaste spreekuurlocatie ingericht in de regio.
Je bent een proactief adviserende, breed inzetbare bedrijfsarts op het gebied van preventie, arbeidsverzuim en re-integratie en adviseur van werkgever en werknemer.
 

Hier kom je terecht

STL is opgericht door sociale partners in de sector Transport en Logistiek om te zorgen voor voldoende instroom en duurzame inzetbaarheid van vakbekwaam personeel. Zo ondersteunen we werkgevers op het gebied van personeel en organisatie. Daarnaast kunnen werknemers bij ons terecht voor informatie en ondersteuning bij hun loopbaan in de sector - van leerling tot pensioen. Wij zijn gedreven om werknemers verder te helpen aan een gezonde en duurzame loopbaan in de sector. En om werkgevers te ondersteunen op het gebied van mens en werk, om zo relevant te blijven. Je sluit je aan bij een open, informele en ambitieuze organisatie die veel investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers.


Reageren doe je zo

We willen graag met je kennismaken via een motivatiebrief en cv. Deze mag je versturen naar Angelique (HR manager).  Reageren kan tot 1 september 2019 via hrm@stlwerkt.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Angelique via 088-2596135. 

 

Inhoudelijke vragen?

Wil je inhoudelijk meer informatie over de functie? Neem gerust contact op met Marcel (manager verzuim) via 06-13652313 of mboudewijnse@stlwerkt.nl