21 juni 2021

Gouda | HBO | 40 uur | € 2.500 – € 3.000 bruto


Wat je doet:

  • Je helpt werkgevers in de sector transport en logistiek met het invullen van de vacatures door vraag en aanbod samen te brengen. Je bemiddelt actief tussen werkzoekenden en werkgevers.
  • Je adviseert werkgevers over werving en selectie activiteiten. Je helpt bij het opstellen van vacatureteksten, informeert over de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt én ondersteunt bij het aantrekkelijk neerzetten van hun organisatie en vacatures.
  • Je begeleidt werkzoekenden in de zoektocht naar een nieuwe baan. Je helpt hen bij het maken van een cv, adviseert over interessante vacatures en je geeft tips en tricks op het gebied van solliciteren.
  • Je begeleidt diverse ‘zij-instroom’ avonden waarbij wij geïnteresseerden in het beroep vrachtwagenchauffeur informeren en selecteren voor het opleidingstraject.
 

5 Redenen waarom dit iets voor jou is:

  1.      Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als recruiter, en affiniteit met werknemers en werkgevers in de        transport en logistiek. 
  2.      Je bent pragmatisch en assertief.
  3.      Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een hoge mate van klant- en                      resultaatgerichtheid.
  4.      Je staat stevig in je schoenen, hebt lef en bent goed in het geven van feedback. 
  5.      Je hebt een afgeronde hbo opleiding. 


Hier kom je terecht: 

STL is opgericht door sociale partners in de sector transport en logistiek om te zorgen voor voldoende instroom en duurzame inzetbaarheid van vakbekwaam personeel. Zo ondersteunen we werkgevers op het gebied van personeel en organisatie. Daarnaast kunnen werknemers bij ons terecht voor informatie en ondersteuning bij hun loopbaan in de sector - van leerling tot pensioen.

Bij het mobiliteitscentrum werken jonge, enthousiaste HR- en recruitment professionals. Wij zijn gedreven, zeggen waar het op staat en zijn altijd op zoek naar het juiste antwoord - of beter nog: de juiste oplossing - voor werkzoekenden en werkgevers. We hebben één gemeenschappelijke deler: wij hebben een passie voor mensen, het vak én de sector transport en logistiek. Met een team van 6 recruiters zorgen we dagelijks voor de instroom van duizenden nieuwe chauffeurs én helpen we honderden mensen aan een nieuwe baan. Dit doen we op afstand – vanuit Gouda – maar we bedienen het hele land. Wat wij belangrijk vinden: enthousiasme, zelfstandigheid, regie over ons werk én het ontwikkelen van talent. We vieren onze hoogtepunten, sluiten iedere week af met een borrel én organiseren een paar keer per jaar een etentje of uitje. Daar tegenover staat dat we ons iedere dag voor de volle 110% inzetten.  


Wat je krijgt:

Beloning

Beloning:

Naast salaris krijg je van ons een vrij te besteden budget. Je kan hierdoor maandelijks (opsparen is ook een mogelijkheid) kiezen voor geld of vrije tijd. Daarbovenop krijg je de reiskosten voor woon-werkverkeer vergoed.

Ontwikkeling

Ontwikkeling:

Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Zo hebben we een online STL academie waarin onze medewerkers aan zowel hard skills als soft skills kunnen werken en daarnaast is er een opleidingsbudget.

Een goede start

Een goede start:

Een introductieperiode waarin je de tijd krijgt de werkzaamheden eigen te maken en je collega’s te leren kennen. Een bedrijfsrestaurant met elke dag heerlijke soep, salade en snacks. En natuurlijk de mogelijkheid om deels thuis te werken. 


Jouw sollicitatieprocedure
 

Reageren doe je zo:

We willen graag met je kennismaken via een motivatiebrief en cv. Deze mag je sturen naar Wendy Bezemer, via wendy.bezemer@fygi.nl. Wendy is de externe recruitment consultant voor STL. Ook voor vragen over de procedure kun je met Wendy contact opnemen via 06-29321712
 


Inhoudelijke vragen?

Wil je meer inhoudelijk informatie over de functie? Neem gerust contact op met Menno Mekes via mmekes@stlwerkt.nl of 088 – 2596276Menno Mekes